Είμεθα εξωγήινοι


Έξοχη η επιλογή της ΕΡΤ να μας πληροφορήσει ότι είναι σοβαρό ενδεχόμενο να διεκδικήσουν εξωγήινοι την πατρότητα πολλών εξ ημών, εφόσον διασταυρώνονται επί χρόνια με Ελληνίδες
Δέος μας κατέλαβε για την άγνοιά μας παρακολουθώντας στην κρατική μας τηλεόραση την εκπομπή της κ. Άννας Δρούζα απ΄ όπου πληροφορηθήκαμε ότι έχουν κάνει απόβαση από άλλους πλανήτες κακεντρεχείς εξωγήινοι, οι οποίοι θέλουν να επιβληθούν στο ανθρώπινο γένος, εκ του οποίου μάλλον δείχνουν αδυναμία στο ελληνικό- κάτι θα ξέρουν δεν μπορεί – και επιδίδονται σε απαγωγές ανυποψίαστων πολιτών. Το επιβεβαίωσαν στην εν λόγω εκπομπή απαχθέντες. Τους είδαμε με τα μάτια μας, ο εις νεώτατος και με τα σημάδια της φρίκης εμφανή, εφόσον η ορθωμένη κόμη της κεφαλής του μας έφερε στον νου αυτό που λέει και ο λαός, «μου σηκώθηκαν οι τρίχες από τη φρίκη».

Το είδε το ΟΥΦΟ ο άνθρωπος και μας διαβεβαίωσε ότι έχουν πλακώσει εξωγήινοι και μας αλλάζουν τα φώτα. Ειδικώς δε οι γυναίκες υφίστανται επί πλέον εξευτελισμό, υπνωτίζονται για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τους εξωγήινους και να κυοφορήσουν τα παιδιά τους. Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο αν η εν λόγω σεξουαλική επαφή λαμβάνει χώρα με τον ανθρώπινο τρόπο, που σημαίνει ότι έχουν την ίδια σωματική κατασκευή και βιολογική λειτουργία (γεγονός το οποίο θα μου φαινόταν άριστη εξήγηση για ανεξήγητα σημάδια γυναικείας απιστίας), ή αν η μέθοδος των εξωγήινων είναι διαφορετική.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι οι εξωγήινοι, αφού συνευρεθούν με τις γήινες και τις καταστήσουν εγκύους, περιμένουν λίγο να φουσκώσει η κοιλιά και τις ξαναρπάζουν για να γεννήσουν στο φεγγάρι. Εκεί ελέγχουν τα βρέφη βουτώντας τα σε δεξαμενές με χρωματιστά υγρά, όπου και εμφανίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους- σαν φωτογραφίες υποθέτουμε. Και αν είναι ανθρωπόμορφα εξωγηινάκια τα ξαναστέλνουν στη Γη, αν τους φαίνεται πολύ το εξωγήινο τα κρατούν για να μην καρφωθούν.

Χρωστούμε ευγνωμοσύνη όμως οι Έλληνες πολίτες και οφείλουμε να την εκφράσουμε με κάθε τρόπο στη διοίκηση των οραματιστών της κρατικής μας τηλεόρασης και ακόμη περισσότερο στην κυβέρνηση που την επέλεξε με σοφία και την τοποθέτησε σε θέση καίρια για την εξέλιξη του πολιτισμού του τόπου τούτου. Έτσι χάρη στις άριστες επιλογές της ΕΡΤικής διοίκησης για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, ο ελληνικός λαός εμφορείται από υπερηφάνεια για την ιλιγγιώδη άνοδο του πολιτιστικού του επιπέδου, που επιβεβαιώνεται από τον γιουροβιζιονικό του θρίαμβο, αλλά και για το γεγονός ότι δεν επαναπαύτηκε στις δόξες του.

Ανέλαβε τη συστηματική του επιμόρφωση η κ. Δρούζα ώστε να συμπληρώσει τα ενδεχόμενα κενά κουλτούρας που μπορεί να μην πρόλαβε να καλύψει με την αιφνίδια εκτίναξή του στην κορυφή του παγκόσμιου πολιτισμικού γίγνεσθαι, στο οποίο μέχρι πρότινος προηγούνταν οι Αμερικανοί, λαός, που στο κάτω κάτω δεν διαθέτει την ιστορία και τον πολιτισμό του ελληνικού έθνους.

Η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή της κ. Άννας Δρούζα «Η ζωή είναι παιχνίδι» είναι αντιγραφή αμερικανικού μοντέλου και ως προς τη δομή και τη θεματολογία φυσικά.

Γ ιατί οι Αμερικανοί προηγήθηκαν- να τους το αναγνωρίσουμε- στην ΟΥΦΟλογία και στη μελέτη της εξωγήινης επιθετικότητας, αρχής γενόμενης από το πασίγνωστο ραδιοφωνικό «αστείο» του Όρσον Γουέλς (1938) που ισχυρίστηκε ότι γίνεται επιδρομή εξωγήινων και έβγαλε τους Νεοϋορκέζους από τα σπίτια τους. Ήταν η αφορμή για να συνειδητοποιήσει η αγορά πόσο «πουλάνε» τέτοιου είδους θέματα που παίζουν με την αφέλεια του κοινού και έγινε η αναπαραγωγή τους με χίλιες διαφορετικές μιντιακές εκδοχές.

Απαχθέντες μας διαβεβαίωσαν διά της κρατικής ΤV ότι έχουν πλακώσει εξωγήινοι και μας αλλάζουν τα φώτα

Ευγενική χορηγία του ελληνικού λαού


Ξεπεράσαμε όμως τους πρώτους διδάξαντες, διότι τέτοιου είδους ζητήματα τα διαχειρίζεται η κρατική μας τηλεόραση, εκπληρώνοντας άριστα τις υποχρεώσεις της προς τους Έλληνες πολίτες, όπως τις ορίζει ο νόμος της λειτουργίας της. Τιμά δηλαδή τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού, τη γλώσσα και τις παραδόσεις. Προφανώς με την εκπομπή της κ. Δρούζα ήθελε επιτέλους η κρατική τηλεόραση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό ότι είμαστε όλοι εξωγήινοι, προερχόμαστε από τέτοιες διασταυρώσεις. Και το ακλόνητο επιχείρημα είναι ότι από τις εν λόγω διασταυρώσεις γεννιούνται άτομα εξόχου ευφυΐας, χαρακτηριστικό το οποίο πρωτίστως αναγνωρίζει στον Έλληνα πολίτη που την πληρώνει η ΕΡΤ, γι΄ αυτό και αναθέτει στην κ. Δρούζα να του το πει σε περίπτωση που ο ίδιος είναι μετριόφρων.