Κατρούγκαλος: «Με την τρόικα δεν συζητήσαμε για το ασφαλιστικό»

Κατρούγκαλος: «Με την τρόικα δεν συζητήσαμε για το ασφαλιστικό»
Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας
Ο υπουργός Εργασίας Πηγή: www.lifo.gr
Γιώργος Κατρούγκαλος μετά τη συνάντησή του με την τρόικα την Τετάρτη.
saronicos
05/03/2017 23:19
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε -----ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ? ΕΣΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΜΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ???
ΣΥΝ/ΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ
22/02/2017 14:50
ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΕΘΝΟΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ. 1.---ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ/ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ-ΔΙΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ= ------ΙΣΟΝ ΜΗΔΕΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.-- 2,---ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ ΕΞΙ ΤΟ ΛΑΔΟΞΥΔΟ== ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΥΡΙΖΕΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
09/02/2017 22:57
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΣ, ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15/5/2016 ("ΠΑΛΙΟΣ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟΝ Χ ΠΔ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ), ΕΝΩ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ 16/5/2016 ("ΝΕΟΣ" ΣΥΝΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ) ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ Χ ΠΟΣΟΝ. Ο "ΠΑΛΙΟΣ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΣΟΝ Χ ΠΔ, ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟΝ ΜΟΛΙΣ Χ (ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 30%-40% ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Χ ΠΔ. ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΙΜΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΥΤΙΔΑΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΣΥΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ Η ΑΤΙΜΙΑ ΣΟΥ. Ε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
Ο (αιρετικός;) ΓΡΗΓΟΡΗΣ
09/12/2016 23:41
Ο κ. Κατρούγκαλος, ως κομμουνιστής, έκανε την πιο βρώμικη δουλειά. Παντού και επάντοτε επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο. Η ιστορία είναι γεμάτη από ανάλογα παραδείγμτα. Μόνο ως κομμουνιστής, εμφανιζόμενος ως φενακιμένος προστάτης των εργαζομένων και των συνταξιούχων, ντυμένος δηλαδή την παραπλανητική προβιά του δήθεν προστάτη, μπορούσε να περάσει πιο εύκολα τα άγρια και σκληρά μέτρα εναντίον των συνταξιούχων. Έτσι κατάφερε να τσακίσει την πλουτοκρατία και το μεγάλο μονοπωλιακό κεφάλαιο, τσεκουρώνοντας τους μικρομεσαίους συνταξιούχους για να σώσει τους παντελώς πεινασμένους. Κάτι νάχαμε να λέγαμε..
Kate Riy
07/10/2016 02:06
Προφανώς και δε συζήτησε για το ασφαλιστικό Commission στην.. αλλά για την χειμερινή collection στα μαντηλάκια του Hermes...ααχαχαχαχα
ΣΥΝ/ΧΟΣ ΝΑΤ
23/09/2016 10:24
ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ --ΑΝΤΕΝΑ-- ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ??????????? ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ?/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ??? ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΣΕΙΣ??????????????? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΠΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ???? ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΩΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ -- ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΩ---ΓΕΡΜΑΝΟΣΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-- ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΑΤΗΣΗ/ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ ΔΕΚΑΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ....ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ.--- ΜΗΠΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ??? ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΟΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ---- ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ?????????????????? ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ? ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ--- ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟ? 28 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ? ΗΛΘΕ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΤ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κλπ λπ πχ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΕΡΙΕΚΟΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.- ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΜΑΙ 77 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΑΣΚΕΛΟΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟ--- Η ΑΓΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ??? ΕΙΠΑ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΝΙΑ ΦΟΡΑ??? ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 5Ο ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ? ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΓΕΛΕ Ο Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΥΧΕΡΟΣ ????????????????????????????????????????????
Καπετανιος
16/09/2016 19:11
«Κατρούγκαλε - Κατρούγκαλε με όλα αυτά που κάνεις, τον Βρούτση τον ξεπέρασες- τον Λάσκαρη τον φτάνεις». https://youtu.be/fOFbAWSAoVU
saronicos
05/09/2016 14:48
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕΕΕΕΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κέρβερος
27/07/2016 15:27
Εσύ και το συνάφι σου Κατρούγκαλε, μόνο με δίκη τύπου "Γουδί" θα πρέπει να την πληρώσετε. Περιμέναμε τη 13η σύνταξη, μας αφήσατε μόνο 3-4 συντάξεις το χρόνο, και έχετε μούτρα και μιλάτε.Καραγκιόζηδες!!! Καταστρέψατε τα ΠΑΝΤΑ !!! Σας ενδιαφέρει μόνο η στήρηξη των ομοφυλόφιλων, μεταναστών, αθέων, βλάσφημων, καταληψιών και γενικά όλων των αποβρασμάτων.Κοκορευοσαστε ότι είστε "Αριστερή κυβέρνηση". Το γεγονός ότι μας καταστρέψατε τη σύνταξη, παρά τα προεκλογικά σας ψεύδη, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ; Απλά, θα σας παρει ο Σατανάς, όπως και εσείς μας καταστρέψατε, θα έλεθει και η σειρά σας κύριοι...
Αντι απο Λονδινο
25/07/2016 12:08
Δυο τινα: πρωτον υπνοβατουσε οταν σενεγραφε το νομοσχεδιο διχως να τον αντιληφθουν οι οικειοι. Δευτερον πηγε σε χαρτοριχτρα να δει το μελλον. Ας βρει λοιπον καποιον να του ριξει το φλυτζανι του καφε να του πει την μοιρα των συνταξιουχων, αγροτων, πολυτεκνων, και οικογενειαρχων των ασθενεστερων ταξεων.
ΣΥΝ/ΧΟΣ ΝΑΤ
21/07/2016 08:39
TΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ????? ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ--ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ???ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ --ΤΑΡΑΜΑ---ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑς ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ-----ΚΕΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΠΡΩΗΝ -ΚΝΙΤΗ-ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ??????
ΓΠ
20/07/2016 18:15
Κατρουγκαλε, το όνομα κατρουγκαλε ειναι τυχαίο ή μετά από διαπίστωση?
ΠΓ
22/08/2016 09:54
Μετά από μελετη
Καρακγιοζ Μπερντέ
30/06/2016 23:00
Τελικά κι αυτός κι ο Μεγας Νταουλιέρης, πρέπει να τα έχουνε παρει χοντρά, πολύ χοντρά! Διότι ξερόυν μόλις τελειώσουν τα His Master's Voice, τελείωσαν κι αυτοί! Οπότε πρεπει να τα έχουν μαζώξει κάπου έτσι που να μην χρειάζεται να "δουλε΄ψουν¨'αλλο κι άλλους!
Καρακγιοζ Μπερντέ
30/06/2016 22:58
Δε συζητάμε! Απλώς μας λένε κι εμείς υπογράφουμε!
SISSY
16/05/2016 22:05
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΥΗΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ;;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ....
μπαρμπαγιωργος
16/03/2016 17:13
Ο πιό ψεύτης υπουργός,, έχει σαν πρότυπο τον Τσίπρα, γιαυτό χαμογελάει συνέχεια σαν ηλίθιος, εκτός καί το απολαμβάνει κόβοντας συντάξες.Πάντως μέχρι τώρα με την τρόικα έπαιζαν τρικιζα,κουτσό και τόσα άλλα παιδικά παιχνίδια. Στον έξω από δω και στην κόλαση ο χαζοχαμογελαστος.
te
12/03/2016 14:26
συζητουσατε για την καθαρη δευτερα και με ποιον τροπο ο τσιπρας θα πεταει ΧΑΡΤΑΕΤΟ απο εδω και περα ρε δεν πας να κανεις καμμια αλλη τιμια δουλεια ρε 12%
χωρα: κατωκατρουγκαλ
25/02/2016 08:03
τι κάνατε? μακριά γαιδούρα παίζατε?
Σωτηρης
26/12/2015 10:20
Να λέτε καπου καπου και καμιά αλήθεια στο λαο, τις εντολές τις εχετε πάρει και απομένει να υλοποιηθούν...
takkis
10/12/2015 14:26
Πως αλλάζουν οι καιροί , τρόικα τους λένε τώρα , πριν μερικούς μήνες τους είχαμε βαπτίσει σε ΘΕΣΜΟΥΣ τέτοιες κολοτουμπες δεν έχουν ξανά γίνει
Αντώνης
19/11/2015 19:23
Τόσα χρόνια ψάχναμε να βρούμε ένα χαμογελαστό Υπουργό και τώρα που τον έχουμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γι΄αυτό τι τις θέλουμε τις συζητήσεις ότι και να συζητήσει θα είναι σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων(και θα χάσουμε και το χαμόγελο του}, και υπερ του πελατειακού του γραφείου. Εξάλλου τα εχέγγυα δίνει η θητεία του στο Υπουργείο Προεδρίας είδατε όλους τους πελάτες του τους τακτοποίησε δια νόμου όχι μην νομίζετε ότι λέμε ψέμματα.
ΑΜΝ
22/10/2015 21:49
τότε μάλλον για τον ....κακό σου τον καιρό συζήτησες!!!
ΡΟΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ