Αυτός είναι 86 ετών, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή είναι 36 ετών, κατάγεται από την Κόστα Ρίκα και είναι δημοσιογράφος.

Παρά τον μισό αιώνα που τους χωρίζει, δηλώνουν ερωτευμένοι και έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ιστορία του Αλφρέδο ντι Στέφανο και της Τζίνα Γκονζάλες άλλους συγκινεί και άλλους τους κάνει να γελούν.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Τζίνα. Είμαι 86 χρονών αλλά πολύ νέος στην καρδιά», δηλώνει το άλλοτε Ξανθό Βέλος του ποδοσφαίρου που έκανε τα πλήθη να παραληρούν στις εξέδρες.

Ο Ντι Στέφανο θέλει να επισπεύσει τον γάμο: «Οσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο, σε 15 ημέρες ή σε έναν μήνα», λέει στην εφημερίδα «Ελ Μούντο».

Η γνωριμία του ισπανο-αργεντινού επίτιμου προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κοσταρικανή έγινε το 2007, όταν η Γκονζάλες δέχτηκε να τον βοηθήσει να γράψει την αυτοβιογραφία του.

Οταν αυτή ολοκληρώθηκε, παρέμεινε κοντά του αναλαμβάνοντας χρέη γραμματέα, μάνατζερ και εκπροσώπου του Ντι Στέφανο, ενώ τον βοηθά να γράφει τα άρθρα του για την εφημερίδα «Μάρκα».

Η Γκονζάλες έχει σπουδάσει Νομικά, Δημόσιες Σχέσεις και λόγω της αγάπης της για το ποδόσφαιρο πήρε και δίπλωμα προπονητή.

Στη Μαδρίτη βρέθηκε με υποτροφία της ισπανικής τηλεόρασης και έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρώτη σύζυγος του Ντι Στέφανο, η Σάρα Φρέιτες, πέθανε το 2005 και από εκείνο τον γάμο έχει έξι παιδιά τα οποία αντιτίθενται στη σχέση του με την Κοσταρικανή.

«Τι θα πουν; Θα είναι αντίθετοι. Αλλά δεν με νοιάζει», λέει ο Ντι Στέφανο ο οποίος ομολογεί πως όταν είδε για πρώτη φορά την Γκονζάλες κόντεψε να πεθάνει από… αηδία.

«Στην αρχή ήμουν πολύ θυμωμένος μαζί της γιατί έγραφε βλακείες όταν αντέγραφε τις συνεντεύξεις μου για την αυτοβιογραφία μου. Τότε δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Η Γκονζάλες έχει κάνει τατουάζ στον ώμο της γράφοντας «Ξανθό Βέλος», όπως είναι διάσημος ο Ντι Στέφανο στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η υγεία του επίτιμου προέδρου της Ρεάλ είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη, ενώ το 2005 υποβλήθηκε σε τετραπλό μπαϊπάς.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού θα γίνει στις 17 Μαΐου στα επίσημα του Σαντιάγο Μπερναμπέου, που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο.