Ορισμένα τρόφιμα ευνοούν την ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου: αυτό είναι το πόρισμα επιστημόνων στις ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι το κλειδί στην ανάπτυξη του καρκίνου είναι η χρόνια φλεγμονή στο έντερο που σχετίζεται στενά με το τι βάζουμε καθημερινά στο πιάτο μας. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, συνέταξαν και μία λίστα με εκείνες τις διατροφικές επιλογές που οφείλουμε να αποφεύγουμε.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ







