• Πιο πολλά κοινά βρίσκεις σήμερα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά παρά σε Νέα Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον μια στρατηγική αντι-λαϊκισμού τους ενώνει κατά του Κασσελάκη. Κρατήστε το ως δεδομένο στις μετεκλογικές διεργασίες του 2ου (κεντροαριστερού) πόλου.
  • Οι τουρίστες της ανοιξιάτικης Αθήνας κοιτάνε για ώρα τους καταλόγους των εστιατορίων στην Πλάκα τόσο προσεκτικά που νομίζεις πως θέλουν να υπνωτίσουν τις (υψηλές) τιμές. Η ακρίβεια δεν τρώει μόνο τους Ελληνες μα και τους επισκέπτες στην Ελλάδα.
  • Η επιστολή του Μητσοτάκη στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για το φαινόμενο των διαφορών στις τιμές πώλησης βασικών καταναλωτικών προϊόντων αναζωπύρωσε όλη τη συζήτηση για την κουλτούρα επιστολών. Από το μέιλ Χαρδούβελη πήγαμε στις επιστολές Μητσοτάκη. Στα «Αποσπάσματα του ερωτικού λόγου» πάντως ο Ρόλαν Μπαρτ μας θυμίζει πως «ως πόθος, η ερωτική επιστολή προσμένει την απάντηση. Επιβάλλει έμμεσα στον άλλον να αποκριθεί, διαφορετικά η εικόνα του αλλοιώνεται, γίνεται άλλη». Στον έρωτα όλα αυτά. Στην πολιτική, νομίζω, γράφεις μια επιστολή για να ξορκίσεις την ακινησία σου.
  • Το έλεγε η παιδοχειρουργός Αγγελική Κρικρή στο Κόντρα την Τρίτη το βράδυ, στην εκπομπή της κυρίας Γιάμαλη. Ο λαπαροσκοπικός πύργος του νοσοκομείου Αγία Σοφία είναι ο ίδιος με εκείνον που έκανε εκείνη την ειδικότητά της το 2000. Πείτε μου κάτι για ενίσχυση του ΕΣΥ.
  • Ψηφίσαμε με επιστολική και νομίζω πως δεν αργεί η εποχή που θα ψηφίζουμε με SMS.
  • Eπανέρχονται οι Πυξ Λαξ με συναυλία στις 25 Μάη. Αναμένεται να ξαναδιαλυθούν για να ξαναενωθούν, κάτι σαν το γεφύρι της Αρτας ένα πράγμα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ