Η καρδιά του µοναδικού Ολυµπιακού Αγώνα ∆ρόµου στη χώρα θα χτυπήσει ξανά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 2 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες στο 6ο Olympic Day Run θα τρέξουν παρέα με ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές για τη ∆ιεθνή Ολυµπιακή Ηµέρα. Ο μοναδικός στην Ελλάδα Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου επιστρέφει για έκτη συναπτή χρονιά με νέες διαδρομές στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε άλλες 200 χώρες στον κόσμο, περιλαμβάνει πιστοποιημένους από την AIMS αγώνες 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες. Στον αγώνα του 1,5 χλμ. οι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν, ενώ για όλους τους αγώνες ισχύουν ομαδικές εγγραφές.

Το σύνθημα της ημέρας «Κινήσου, Μάθε, Ανακάλυψε» περιγράφει τις υψηλού επιπέδου αισθητικής και ασφάλειας αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, που δίνουν τον παλμό για τον κορυφαίο ολυμπιακό εορτασμό.

*      Οι εγγραφές πήραν παράταση και θα είναι διαθέσιμες έως τις 20 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες στο http://olympicdayrun.gr/.