«Ψάρευαν» πελάτες μέσω Διαδικτύου, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες τους με αναρτήσεις στο Facebook, το Instagram, την Google. Ξεχνούσαν όμως να κόψουν αποδείξεις για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις για να εμφανίσουν στην Εφορία τζίρους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ή ακόμα και να κάνουν έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Η Πάρμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στρεφέτσα με τη μορφή δανεισμού
- Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν αύριο Τρίτη και την Τετάρτη, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2026, οι ιδιοκτήτες ταξί της Αττικής με απόφαση του Δ.Σ του ΣΑΤΑ.
- Δημοσκόπηση Alco: Πόσο πιθανό είναι οι πολίτες να στηρίξουν ένα νέο κόμμα – To ποσοστό εκείνων που θα ψηφίσουν για να εκφράσουν διαμαρτυρία







