Ολοι στην παραλιακή. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν γεμάτη από κόσμο στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν σε αγαπημένα spots τα οποία βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Παραθαλάσσια ξενοδοχεία και café που «σερβίριζαν» – αφού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα απαγορεύονταν τα τραπεζοκαθίσματα – ροφήματα, σαλάτες, γλυκά, σάντουιτς… μέσα από τον πάγκο. Οι υπάλληλοι των café αλλά και πολύ γνωστών φούρνων από τη Γλυφάδα μέχρι τη Βάρκιζα και το Λαγονήσι δεν… προλάβαιναν τις παραγγελίες. Κάποιοι άλλοι περισσότερο τυχεροί είχαν κλείσει δωμάτια και σουίτες στο πολυτελές (όσο και πολύ ακριβό) Four Seasons – Astir Palace στη Βουλιαγμένη. Οι πελάτες του λαμπερού ξενοδοχειακού συγκροτήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπηρεσίες πέντε αστέρων και βέβαια το εκλεκτό μενού των εστιατορίων.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ