Μια βιομηχανική σάλα έχει τη φασαρία και τη δημιουργικότητα εκείνων που αγαπούν τις καλές πρώτες ύλες στο φαγητό και θεωρούν τους πελάτες καλεσμένους τους. Δεν υπάρχει στάνταρ μενού. Η ποιότητα στο νέο στέκι του πεζόδρομου, στο κτίριο που έφτιαξε ο αρχιτέκτονας Αριστομένης Προβελέγγιος, διά χειρός Σωτήρη Κοντιζά, είναι σταθερή.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ