Διαδηλωτές συγκρούστηκαν χθες με την αστυνομία στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντε Λυών, στο Παρίσι, την ώρα που οι επικεφαλής των συνδικαλιστικών ενώσεων απειλούν να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, με την απεργία κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού να διανύει την 20ή ημέρα της. Το σκληροπυρηνικό συνδικάτο CGT, που ηγείται των κινητοποιήσεων στον βιομηχανικό τομέα, διαμηνύει ότι δεν θα κηρύξει εκεχειρία ενόψει των Χριστουγέννων. Οι απεργοί θέλουν να «κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα» κατά τη διάρκεια των εορτών, με τις κινητοποιήσεις να συνεχίζουν να παραλύουν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Φάμελλος για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα: «Mια σπουδαία Ελληνίδα που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία του τόπου μας»
- Ντέλαγουερ: Νεκρός αστυνομικός από πυροβολισμούς – Συνελήφθη ένας ύποπτος
- Ανδρουλάκης για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα: «Με βαθύ σεβασμό αποχαιρετώ μια σπουδαία προσωπικότητα της Δημοκρατικής Παράταξης»







