Σκεφτόμουν ότι δύσκολα θα μπορούσα ν’ αφήσω έξω από τη συζήτησή μας την ιστορία που απασχολούσε τον Τύπο και έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Η καταγγελία ενός μάγειρα για βασανιστήρια με λάδια που του έκαψαν τα χέρια στην κουζίνα διάσημου εστιατορίου είναι βούτυρο στο ψωμί ενός δημοσιογράφου που θέλει να παίξει σωστά το παιχνίδι της ενημέρωσης ή του εντυπωσιασμού. Είναι μια υπερφίαλη σκηνοθεσία που αφήνει έξω τον βασικό παράγοντα: τον συνεντευξιαζόμενο. Ειδικά όταν εκείνος έχει μια διαδρομή 30 ετών σε διάσημες κουζίνες του κόσμου και μπορεί να αφηγηθεί τη δική του ενδιαφέρουσα ιστορία όπως είναι ο σεφ Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο τόνος της φωνής, οι λέξεις που χρησιμοποιεί αλλά κυρίως ο τρόπος που παραγγέλνει αποτυπώνουν και τις εργασιακές συνθήκες που ο ίδιος δημιουργεί.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ