22ος Μπιζάνιος

Δρόμος στα Ιωάννινα

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα ο 22ος Μπιζάνιος Δρόμος 11.500 μ. που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους δρομέων και αθλητικά σωματεία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το Μπιζάνι και θα τερματίσει στην Πλατεία Πύρρου, ενώ η διοργάνωση περιλαμβάνει και τρεις μικρότερες κούρσες για μαθητές. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.pkdi.gr έως τις 8 Φεβρουαρίου.

4ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού

Στη Σπερχειάδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο 4ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Αθλος Ρούμελης με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία της πόλης. Παράλληλα με τον κύριο αγώνα 21.100 μέτρων θα διεξαχθεί αγώνας 5.000 μέτρων με την ονομασία «Λαϊκός αγώνας – Καλύβα Στεφανή», αγώνας περιαστικού βάδην 11.400 μέτρων με την ονομασία «Γέφυρα Βίστριζας» και παιδικός αγώνας 1.100 μέτρων για τους μικρούς φίλους του αθλητισμού. Η διαδρομή των 21.098 μέτρων είναι σε άσφαλτο και διέρχεται δύο φορές τον ποταμό Σπερχειό στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας. Πληροφορίες και εγγραφές στο https://athlosroumelis.com.

Σκυταλοδρομίες

στην Κηφισιά

Πέντε χρόνια κλείνουν φέτος τα Βίκος Street Relays, η πανελλαδική σειρά των σκυταλοδρομιών δρόμου που τελεί υπό την οργανωτική ευθύνη του Ερμή 1877. Φέτος το πρόγραμμα των αγώνων διευρύνεται και θα φτάσει τους 11 με την Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα, τη Λαμία και τα Τρίκαλα να είναι οι νέες πόλεις διεξαγωγής αγώνων μέσα στο 2019. Οι πρώτες φετινές σκυταλοδρομίες που απευθύνονται σε ολόκληρη την οικογένεια θα πραγματοποιηθούν στην Κηφισιά την Κυριακή 3 Μαρτίου. Στη διοργάνωση περιλαμβάνονται σκυταλοδρομίες 2Χ5.000 μ., 4Χ2.500 μ., αλλά και αγώνας δρόμου 10.000 μ., καθώς και πολλές σκυταλοδρομίες μικρών αποστάσεων για παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο http://relays.gr.