Στην πρόσληψη πέντε επιστημονικών συνεργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του ερευνητικού προγράμματος/έργου με τίτλο Virtual coaching Services for OldeR adults: VISOR», προχωρά το Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Ειδικότερα, συμβάσεις θα υπογράψουν τρεις επιστημονικοί συνεργάτες με ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανικού ή μηχανικού Η/Υ ή πληροφορικής με διδακτορικό δίπλωμα συναφές με θέματα υπολογιστικής όρασης ή/και ανάλυσης πολυμεσικού υλικού, που θα ασχοληθεί με την έρευνα και ανάπτυξη λογισμικού στις περιοχές της ανάλυσης ανθρώπινης κατάστασης και συμπεριφοράς και της λήψης αποφάσεων για την παροχή εικονικών υπηρεσιών καθοδήγησης.

Ενας επιστημονικός συνεργάτης, υποψήφιος διδάκτορας, κατά προτίμηση στο 1ο ή 2ο έτος σπουδών, που θα ασχοληθεί με την έρευνα και την ανάπτυξη λογισμικού στις περιοχές της ανάλυσης ανθρώπινης κατάστασης και συμπεριφοράς και της λήψης αποφάσεων για την παροχή εικονικών υπηρεσιών καθοδήγησης.

Και ένας επιστημονικός συνεργάτης, υποψήφιος διδάκτορας, κατά προτίμηση στο 1ο ή 2ο έτος σπουδών, που θα ασχοληθεί με την έρευνα και την ανάπτυξη λογισμικού στις περιοχές της ανάλυσης ανθρώπινης κατάστασης και συμπεριφοράς.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν δεσμευτικά μέχρι την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 (23:59) μέσω e-mail με θέμα: Αίτηση Υποψηφιότητας για την α.π. 015/2018-3277 Προκήρυξη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»: dd.protokol@admin.demokritos.gr