Είναι το στέκι των καλοφαγάδων στα βόρεια προάστια. Εκείνων που τους αρέσει όχι μόνο η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των μπέργκερ που γεμίζουν τα πιάτα και μετέπειτα τα στομάχια τους. Το «Βutcher’s Burgers & Butcher’s Steakhouse», επί της Αγίας Παρασκευής 17 στο Χαλάνδρι, καταφέρνει να ικανοποιεί άνετα και τις δύο κατηγορίες. Το ατού της επιχείρησης είναι η φρέσκια πρώτη ύλη αφού όλα τα κρέατα είναι παραγωγής της (ο ιδιοκτήτης διατηρεί επίσης κρεοπωλείο στην περιοχή). Τα μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο ή βουβαλίσιο κιμά παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο του καταστήματος, ενώ οι μπριζόλες ωριμάζουν 30 ημέρες πριν μπουν στα κάρβουνα.

Ως προς την ποσότητα, εδώ το Βutcher’s Burgers & Butcher’s Steakhouse βγαίνει εκτός συναγωνισμού. Το μενού του περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες μπέργκερ, ανάλογα με το μέγεθός τους: medium (100 γρ. κιμά), large (200 γρ. κιμά), Xlarge (400 γρ. κιμά) αλλά και XXXlarge (600 γρ. κιμά)! Εδώ θα βρείτε και το μεγαλύτερο μπέργκερ στην Ελλάδα, με 1.200 γρ. κιμά, το La Butcher Familia με τετραπλό τηγανητό αβγό, δεκαπλό μπέικον, δεκαπλό τυρί τσένταρ, πίκλες, ντομάτα, κρεμμύδι και σπιτική σάλτα Butcher’s! Αλλά και το Survivor μπέργκερ με διπλό λουκάνικο, διπλή πανσέτα και διπλό μπιφτέκι, για να εμπεδώσουν οι κρεατοφάγοι το δόγμα της χοληστερίνης.

Στα συν είναι και τα νόστιμα χειροποίητα ψωμάκια που βγαίνουν σε χωριάτικη, κλασική και μπριός εκδοχή. Αλλά και τα υλικά που τα γεμίζουν, με τις πιο κλασικές επιλογές να παραμένουν το τυρί τσένταρ, το μπέικον, τα onion rings, το καβουρδισμένο κρεμμύδι και η παρμεζάνα. Για να… γλιστράνε, συνδυάζονται όλα με 15 χειροποίητες διαφορετικές σος όπως η Jack Daniel’s, η σος μανιταριού, η σος μπάρμπεκιου και η σος ροκφόρ. Οι χορτοφάγοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού μπορούν να έχουν και αυτοί ένα μπέργκερ με μπιφτέκι λαχανικών.

Ξεφεύγοντας από τα μπέργκερ, αλλά διατηρώντας ως βάση το κρέας, σερβίρονται επίσης πιάτα με μπον φιλέ, σταβλίσιες μπριζόλες, μπριζολάκια και t-bone, πάντα σε XL μεγέθη. Tip! Δοκιμάστε να ξεκινήσετε το φαγητό σας με μια κλασική σαλάτα ώστε να σπάει η έντονη επίγευση του κρέατος στο τέλος.