Υποψήφιους εργαζομένους αναζητά η Wind προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα της.

Οι ανοικτές θέσεις εργασίας είναι Account Manager, Project Manager, Junior Data Analyst, Product Manager, Analyst, Sales Training Advison, CRM Campaign, Comercial Policy Advisor, IP Network Security Principal Engineer, IT Project Manager. Για τις θέσεις του Account Manager οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Στατιστική ή στα Μαθηματικά καθώς επίσης και τρία χρόνια εμπειρίας σε παρόμοια θέση. Θα πρέπει να διαθέτουν δεξιότητες διαχείρισης βάσεων δεδομένων, καθώς και γνώσεις πληροφορικής. Η γνώση της αγοράς τηλεπικοινωνιών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Για τις θέσεις του Project Manager οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο στον τομέα της Πληροφορικής, γνώσεις δικτύων δεδομένων, των τεχνολογιών Internet και τηλεφωνίας καθώς και εξαιρετική γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Πτυχιούχοι ιδίως στον τομέα της Πληροφορικής θα πρέπει να είναι και οι ενδιαφερόμενοι για τις υπόλοιπες θέσεις. Οι θέσεις αφορούν τόσο την περιοχή της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις θα βρείτε στο www. wind.gr και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https: //www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anthropino-dunamiko/kariera/theseis-ergasias/ αλλά και στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn.