Εκατοντάδες θέσεις εργασίας προσφέρει το πρώτο εκπτωτικό εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο, που θα ανοίξεις τις πύλες του το φθινόπωρο του 2018 στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι καταστήματα που θα λειτουργούν θα προσλάβουν συνολικά 600 άτομα.

Οι ειδικότητες προς κάλυψη αφορούν πωλήσεις ειδών ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών ειδών, τροφίμων, εξυπηρέτησης πελατών σε καταστήματα εστίασης, δημιουργικής απασχόλησης νηπίων και παιδιών, καθώς και διαχείρισης καταστημάτων λιανικής και εστίασης.

Προκειμένου οι υποψήφιοι να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής προσωπικού από τα καταστήματα πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως και τις 27 Σεπτεμβρίου.

Προτεραιότητα στην κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας θα δοθεί στους κατοίκους της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

Σύμβουλοι πωλήσεων: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία σε καταστήματα λιανικής, γνώσεις χρήσης Η/Υ, καλή γνώση αγγλικών, ενώ θα συνεκτιμηθεί η κατοχή πτυχίου ΤΕΛ, ΙΕΚ, ΤΕΙ ή άλλης σχολής.

Υπάλληλοι Village Cinemas: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει αν έχουν βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και αγγλικών, και να έχουν τη δυνατότητα εργασίας σε βραδινές βάρδιες, Σαββατοκύριακα και αργίες.

Εκπρόσωποι τηλεφωνικής ενημέρωσης: Οι κάτοχοι των θέσεων θα έχουν ως αντικείμενο την τηλεφωνική ενημέρωση υποψήφιων πελατών. Απαιτείται να έχουν άνεση στη χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows, ενώ θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ή τηλεφωνικό κέντρο.

Πωλητές φαρμακείου: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια προϋπηρεσία πωλήσεων στον χώρο του φαρμακείου και να είναι κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων.

Πωλητές – πωλήτριες: Ελάχιστη προϋπηρεσία δύο ετών και απαραίτητη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο της ένδυσης πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον πρέπει να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας – θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας – και πολύ καλή γνώση Η/Υ (MS Office).

Barista, υπάλληλοι καφέ, σερβιτόροι: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία σε κατάστημα λιανικής / καφέ σε αντίστοιχη θέση και καλή γνώση αγγλικών.

Αναπληρωτές υπεύθυνοι καταστημάτων: Απαραίτητη η εργασιακή εμπειρία σε καταστήματα λιανικής σε αντίστοιχη θέση, η γνώση Η/Υ και η καλή γνώση αγγλικών για τους υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Fashion City Outlet στο kariera.gr, να αναζητήσουν τις αναλυτικές περιγραφές των διαθέσιμων θέσεων και να επιλέξουν, βάσει των δεξιοτήτων τους, εκείνες που τους ενδιαφέρουν.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να ακολουθήσουν την απλή διαδικασία αίτησης εργασίας και να καταθέσουν το βιογραφικό τους και άλλα απαραίτητα στοιχεία. Τα στοιχεία των υποψηφίων θα είναι στη διάθεση του συνόλου των επιχειρήσεων του Fashion City Outlet, ώστε να επιλέξουν τα κατάλληλα στελέχη για τα καταστήματά τους.