Ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης, με την Ενωση να είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον 27χρονο άσο της Σουόνσι. Ο Νάρσινγκ, που είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, αποτελεί μια επιλογή που έχουν προκρίνει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου, εκτιμώντας ότι πρόκειται για παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά.
Ο 27χρονος εξτρέμ διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του. Στοιχεία που ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμά ότι λείπουν από το κιτρινόμαυρο ρόστερ και πρέπει να προστεθούν, ώστε ο Δικέφαλος να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Προκειμένου να μπορέσει να φέρει εις πέρας μια σούπερ απαιτητική σεζόν, η οποία είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.
Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Σουόνσι για την αγορά του Νάρσινγκ, καταβάλλοντας συνολικά στην αγγλική ομάδα ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους φτάνει κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, έχει συμφωνήσει με την πλευρά του ολλανδού άσου για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ.
Ωστόσο, το όλο ζήτημα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, μιας και οι ατζέντηδες του Νάρσινγκ έχουν ζητήσει μια μικρή παράταση χρόνου. Ετσι ώστε να εξετάσουν και άλλες προσφορές που έχουν στα χέρια τους, πριν δώσουν την τελική τους απάντηση. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πάντως ότι η υπόθεση Νάρσινγκ μπορεί να τελειώσει θετικά, με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα ακόμα και μέχρι αύριο!
Εφόσον το θέμα του Νάρσινγκ κλείσει θετικά, η ΑΕΚ θα βάλει μπροστά και για την τελευταία μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Αυτή θα αφορά την ενίσχυση του άξονα με έναν παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει είτε στη θέση του Σιμόες, είτε στο πλευρό του πορτογάλου μέσου. Ο Ανγκού της Πόρτο είναι μια περίπτωση που «παίζει» γερά για την Ενωση, ωστόσο δεν είναι η μοναδική. Αφού οι πληροφορίες θέλουν τους Κιτρινόμαυρους να δουλεύουν και μια πολύ δύσκολη υπόθεση χαφ, που κατάγεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής, αλλά αγωνίζεται στην Ευρώπη.
Στόχος είναι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να έχει δρομολογηθεί και το θέμα του μέσου, έτσι ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει το συντομότερο στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που χρειάζεται. Προκειμένου να προετοιμάσει καταλλήλως την Ενωση για την πολύ δύσκολη συνέχεια που την περιμένει, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ντελίριο ενόψει Βίντι
Αύριο η ΑΕΚ δίνει ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς υποδέχεται τη Βίντι με στόχο να σφραγίσει την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πλέον καθοριστικά για την εξέλιξη της σεζόν και ο κόσμος της Ενωσης ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών».
Οπως τόνιζαν χθες από την ΑΕΚ ήδη η προπώληση έχει ξεπεράσει τα 15.000 εισιτήρια, κάτι που μαζί με τα διαρκείας φέρνει από τώρα στο Στάδιο περίπου 27.000 Ενωσίτες. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν πάνω από 40.000 φίλοι της ομάδας, μιας και φαίνεται πως επικρατεί ένας γενικός ξεσηκωμός ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων. Οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα και ετοιμάζονται για δυναμική παρουσία στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά