Μια ζεστή και θρεπτική πρόταση, τα ρεβίθια με σπανάκι και γλυκοπατάτα συνδυάζουν γεύση και υγεία σε ένα πιάτο που γεμίζει χρώμα και αρώματα!
Τα υλικά
300 γρ. βρασμένα ρεβίθια
750 γρ. σπανάκι
2 γλυκοπατάτες
2 λευκά κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ντομάτα κον κασέ
50 γρ. φρέσκο τζίντζερ
1/2 ματσάκι κόλιανδρος
2 φρέσκα κρεμμύδια
2 κσ κάρυ
1 κγ κουρκουμά
αλάτι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr







