Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων που ξέσπασε στις φυλακές Βόλου το απόγευμα της Τρίτης, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στο κτίριο του σωφρονιστικού καταστήματος.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η συμπλοκή οδήγησε σε στάση και πολλοί κρατούμενοι άρχισαν να βάζουν φωτιά σε στρώματα.
Οι καπνοί πλημμύρισαν τους χώρους και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.
Πλλοί κρατούμενοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και καλούσαν σε βοήθεια. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Αστυνομικοί μπήκαν στις φυλακές για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου με αναπνευστικά προβλήματα.
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας κρατούμενος.
Οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους ενώ οι φωτιές έσβησαν.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στον χώρο.

- Στεγαστική «ασφυξία»: Μικρά διαμερίσματα με εξωφρενικά ενοίκια – Το 93% του μέσου μισθού θέλει μια τετραμελής οικογένεια
- Σχέδιο ανάπτυξης ΑΔΜΗΕ: Επενδυτικό «ρεκόρ» και υπερδιπλασιασμός περιουσιακής βάσης στα 3,3 δισ. ευρώ
- Συναγερμός στην Ελβετία: Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό με τουλάχιστον 3 τραυματίες – «Αλλάχ Άκμπαρ» φώναξε ο δράστης