Προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν στην Κηφισιά, όταν δέντρο ύψους 15 μέτρων έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, προκαλώντας διακοπή ρεύματος, καθώς και ζημιές σε σταθμευμένο όχημα και σε μάντρα παρακείμενης οικίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή στις Αδαμές Κηφισιάς.
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Κασναφέρης στην ΕΡΤNews λίγο μετά τις 7 το πρωί, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αναμενόταν άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ η απομάκρυνση του δέντρου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ο ίδιος καθησύχασε πως δεν αναμένονται κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή.
Ο κ. Κασναφέρης απέδωσε την πτώση του δέντρου στις ακραίες μεταβολές καιρού, από τον καύσωνα στους ισχυρούς ανέμους, τονίζοντας πως τέτοιες συνθήκες επηρεάζουν ιδιαίτερα τα «κουρασμένα δέντρα», είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ασθένειας. Παράλληλα, άφησε αιχμές για παρεμβάσεις περιμετρικά της περιοχής από τον ΔΕΔΔΗΕ, που ενδεχομένως συνέβαλαν στην αποσταθεροποίηση του δέντρου.
- Έρχεται ο «Τειρεσίας των ενοικιαστών»: Πώς αλλάζει το παιχνίδι για ενοίκους και ιδιοκτήτες – Ποιοι κινδυνεύουν
- Δίκη Novartis: Καταδικάστηκαν Δεσταμπασίδης και Μαραγγέλη – 25 και 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή αντίστοιχα
- Αγρότες: Στο «Τιτάνια» πριν την κρίσιμη συνάντηση στο Μαξίμου – «Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματά μας»







