Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης και συνεχίζει στη φάση των «8» του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.
Ο Τιερί Ανρί μίλησε για τους «κανονιέρηδες» και τη δύσκολη αποστολή που έχουν αναφέροντας πως έχει δει την Ελλάδα να σηκώνει Euro και τη Λέστερ Premier League, και πως αυτή ουσιαστικά θα πρέπει να είναι η νοοτροπία της ομάδας του Λονδίνου.
Οι δηλώσεις του Τιερί Ανρί:
«Αν βρεθείς μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης με το σκεπτικό ‘πάμε και βλέπουμε’, μπορείς κάλλιστα να μην πας. Θεωρώ πως πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο πιστεύοντας ότι θα νικήσεις.
Έτσι φτιάχνονται τα όνειρα. Έχω δει την Ελλάδα να παίρνει Euro και τη Λέστερ να κατακτά την Premier League».
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Συγκολίνίζει ο πατέρας του 2χρονου αγοριού που δέχθηκε φονική επίθεση από πιτμπούλ – «Μου έφαγε το παιδί μου»
- Κακοκαιρία Byron: Μνήμες από… «Daniel» στη Θεσσαλία – Σε επιφυλακή κάτοικοι και Αρχές
- Ντόχα: Επαφές Γεραπετρίτη με τον πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ της χώρας – Στην αζτέντα οι επενδύσεις και το εμπόριο







