Η Gioseppo είναι μια ισπανική εταιρεία με εμπειρία στον τομέα των υποδημάτων για περισσότερα από 30 χρόνια. Στη φιλοσοφία της συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις με το δικό της στυλ, φροντίζοντας τα πόδια χιλιάδων ανθρώπων ανά την υφήλιο. Για την Gioseppo, η μόδα δεν αποτελεί μόνο μια σημαντική αξία, αλλά και ένα έμφυτο χαρακτηριστικό. Για αυτό και δίνει πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια, στο σχεδιασμό, στην ποιότητα αλλά και στην τιμή, επιτυγχάνοντας πλέον μια παγιωμένη φήμη.

Στην τελευταία της κολεξιόν, εμπνευσμένη από τη μάντρα «Μore is Everything», η εταιρεία με τις προτάσεις της γοητεύει με περισσότερα χρώματα και περισσότερα σχέδια. Πρόσωπο της καμπάνιας η πρέσβειρά της διάσημη ηθοποιός Elsa Pataky, γνωστή για τους ρόλους της σε επιτυχίες του Χόλιγουντ (Thor, Fast & Furious κα) και σε ισπανικές παραγωγές. Η λαμπερή Έλσα μας παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από στυλ που καλύπτουν όλα όσα χρειαζόμαστε από ένα παπούτσι: άνεση, πολυχρηστικότητα και ποιότητα.

Η νέα σεζόν διαθέτει μια ιδιαίτερη χρωματική παλέτα, σε απαλούς παστέλ τόνους αλλά και ζωηρές αποχρώσεις που συνδυάζουν μεταλλικές πινελιές και υλικά που μυρίζουν καλοκαίρι.

Τα σανδάλια που βρίσκονται πάντα ψηλά στις προτιμήσεις για την εποχή, είναι γεμάτα από θετική ενέργεια χάρη στο glitter, ενώ στην πιο δυναμική γραμμή, εντυπωσιάζουν οι αλυσίδες, τα καρφιά και τα κρύσταλλα.

Για τα πιο κλασικά γούστα θα βρείτε μοντέλα από υλικά όπως το σουέτ, η ράφια και η γιούτα, ενώ η χειροποίητη αισθητική δεν περνά απαρατήρητη ούτε στις μπαλαρίνες, με την πλέξη στη σχεδίαση να πρωταγωνιστεί.

Οι αθλητικές τους προτάσεις παρουσιάζουν νέους σχεδιασμούς που ανανεώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά χωρίς να εγκαταλείπουν το στυλ. Αυτός ο συνδυασμός διαφορετικών υφών και λεπτομερειών δημιουργεί ένα επιτυχημένο mix & match που θα κερδίσει και τους πιο τολμηρούς.

Βασικό στοιχείο της Gioseppo Woman παραμένει η άνεση με τη σφραγίδα Podologic που υπογράφουν ειδικοί ποδίατροι που φρόντισαν με αυτό για την υγεία των ποδιών. Η εστίαση της εταιρείας στην ποιότητα συνδυάζεται με κομψά σχέδια που θα προσθέσουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε όλες τις εμφανίσεις σας.

Όσον αφορά στη βιωσιμότητα, η Gioseppo δεσμεύεται στην πράξη, με την καλοκαιρινή συλλογή να τηρεί τα περιβαλλοντικά κριτήρια που καθορίζει η Leather Working Group, η οποία εγγυάται την υπεύθυνη παραγωγή δέρματος. Σημειώνεται ότι οι νέες προτάσεις ενσωματώνουν περισσότερα ανακυκλωμένα και οργανικά υλικά, γεγονός που συνάδει με το γενικότερη κουλτούρα οικολογικών πρακτικών της εταιρείας που προωθεί τόσο τη φροντίδα για το περιβάλλον, όσο την κυκλική οικονομία και κοινωνική δικαιοσύνη που πλαισιώνονται στο σχέδιο δράσης της Have A Nice World.

Μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας στο gioseppo.com.