Ανακοίνωση με την οποία ρωτά τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στον γαλάζιο βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως αναφέρει, «το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: «Σεβάζονται» τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο;».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας και πρώην στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR Βορείου Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ομοφοβικό λόγο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας «ο ή η».

Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής που συμμετείχε ο κ. Κυριαζίδης έσπευσε να τονίσει ότι θα πρέπει να του ζητά να παραμείνει στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα θέλω του, εκείνος τόνισε ότι συμφωνεί.

«Οφείλουμε να σεβαζόμαστε…» είπε, με την Κουμουνδούρου να μην το αφήνει «να πέσει κάτω».