Εκεί που η υψηλή τεχνολογία συναντάει την υψηλή αισθητική θα συναντήσεις τα νέα μοντέλα κινητών της realme, που έρχεται πολύ δυναμικά να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς. Γιατί με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτές τις τιμές και ήρθε η ώρα περισσότεροι καταναλωτές να γίνουν κοινωνοί της προηγμένης τεχνολογίας.

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων μοντέλων προ ημερών και η αλήθεια είναι ότι ακόμα θυμάμαι να εντυπωσιάζομαι από το φινίρισμα και την ποιότητα κατασκευής. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα άκουσα και είδα λίγα λεπτά αργότερα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, όπου εκεί η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Αλήθεια, όλα αυτά σε αυτήν την κατηγορία τιμής;

Δεν είναι τυχαίο που η realme μέσα σε λίγα χρόνια έχει ξεπεράσει τις 200 εκατ. αποστολές smartphone παγκοσμίως, επιτυγχάνοντας την ένταξή της στο club των «200 Million Club» ως η 5η ταχύτερη μάρκα που το κατάφερε αυτό. Όπως λέει και η ίδια, «Make it real», εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή ως ένα τεχνολογικό brand που κατανοεί καλύτερα τους νέους χρήστες.

Για να δούμε λίγο από κοντά το realme 12 Pro 5G.

Πρόκειται για ένα ισχυρό smartphone «της επόμενης γενιάς», για νέους χρήστες που επιθυμούν ένα άρτιο μέσο για να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και να τις κάνουν πραγματικότητα. Είναι η συσκευή με τον καλύτερο τηλεφακό στην κατηγορία τιμής του, με αισθητήρα SONY IMX 709 (1/2.74″), 2X Οπτικό Zoom, 4X Lossless Zoom (προσφέρει υψηλότερη μεγέθυνση χωρίς απώλειες στη λήψη), Aλγόριθμο Κινηματογραφικού Bokeh (βελτιωμένο εφέ στο θάμπωμα φόντου, διακρίνει με ακρίβεια το θέμα από το φόντο, χρησιμοποιεί AI για να βελτιώσει την υφή του δέρματος εξασφαλίζοντας ένα φυσικό και κολακευτικό φινίρισμα).

…τώρα που ανέφερα το κινηματογραφικό, ξεκινάνε τα καλύτερα.

Ακριβή χρώματα και υψηλή φωτεινότητα, στην οθόνη 6.7» Full HD+ OLED. Μία νέα εμπειρία θέασης ξεκινάει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας Claudio Miranda δημιούργησε τρία μοναδικά φίλτρα εμπνευσμένα από τρεις βραβευμένες ταινίες του, διαθέσιμα αποκλειστικά σε αυτό το μοντέλο. Συγκεκριμένα θα βρείτε: Φίλτρο Ταξιδιού – Εμπνευσμένο από τη «Ζωή του Πι, Φίλτρο Μνήμης – Εμπνευσμένο από το «Η Απίθανη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», Φίλτρο Maverick – Εμπνευσμένο από το «Top Gun: Maverick».

Και οι διάσημες υπογραφές δεν σταματάνε εκεί.

Η νέα αυτή συσκευή διαθέτει πολυτέλεια και κομψότητα που φέρει η υπογραφή του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo (Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quinting), ο οποίος συνεργάστηκε με το realme Design Studio για να μεταφέρει το διαχρονικό σχεδιασμό και την αισθητική του ρολογιού στο νέο realme 12 Pro 5G. Όσο για τα χρώματα, διατίθεται σε δύο που φέρουν στο όνομά τους τον κλασικό κόσμο του σχεδιασμού ρολογιών. Το Submarine Blue, ένα βαθύ μπλε χρώμα που εμπνέει ηρεμία και κομψότητα, και το κλασικό Navigator Beige για μια διακριτική, ήσυχη και πολυτελή εμφάνιση.

Επιστρέφοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, είναι απεριόριστα, και αυτά που ξεχώρισα ήταν ότι διαθέτει τον καλύτερο τηλεφακό στη κατηγορία του, που συνδυαστικά με τον αλγόριθμο Flagship Omnifocal Mastershot δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν λήψεις σαν ταινία για όλα όσα βιώνουν και βλέπουν, τόσο σε συνθήκες ημέρας όσο και χαμηλού φωτισμού.

Όσο για τους λάτρεις των selfies, διαθέτει 16MP Selfie κάμερα, εξοπλισμένη με τον αισθητήρα Hynix, για εξαιρετική λήψη ευρυγώνιων φωτογραφιών, καθιστώντας την ιδανική για υψηλής ποιότητας μεμονωμένες ή ομαδικές selfies. Η ανάλυση των 16 MP ξεχωρίζει ως ο υψηλότερος αριθμός megapixel που διατίθεται σε κάμερα αυτής της κατηγορίας τιμής, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Όσο για την μπαταρία του των 5000mAh, σας επιτρέπει να βρίσκεστε σε αναμονή για 401,21 ώρες, να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις για 31,2 ώρες και να περνάτε περίπου 20 ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί επιπλέον ότι με τον φορτιστή 67W SUPERVOOC, θα μπορείτε να φορτίσετε πλήρως μέσα σε 48 λεπτά και να φτάσετε στο 50% μέσα σε 19 λεπτά!

Κλείνοντας με τον ήχο, διαθέτει διπλά ηχεία Hi-Res με Dolby Atmos που αναβαθμίζει την ηχητική εμπειρία προσφέροντας πολυδιάστατη ακρόαση. Με τα κορυφαία στον κλάδο διπλά ηχεία Super Linear Dual Speakers, η καθαρότητα ήχου γίνεται πιο ισχυρή σε αυτή την συσκευή.

Όσο για το realme 12 Pro+ 5G, αυτό το plus, σημαίνει ότι μιλάμε για ένα ακόμα πιο ενισχυμένο realme 12 Pro, για ακόμα πιο απαιτητικούς χρήστες. Διαθέτει αισθητήρα OV64B, με οπτικό zoom 3X και zoom 6X στον αισθητήρα, και τον μεγαλύτερο στην κατηγορία του περισκοπικό τηλεφακό. Σκεφτείτε επίσης ότι το μέγεθος του αισθητήρα 1/2″ είναι 2,62 φορές μεγαλύτερο από τον τηλεφακό αισθητήρα του iPhone 15 Pro. Επιπλέον, το ψηφιακό ζουμ έως και 120X επιτρέπει τη φωτογράφηση σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις και τη δυνατότητα λήψης καθαρών μακρινών εικόνων. Αυτό για παράδειγμα, είναι η πιο μακρινή δυνατότητα ζουμ που διατίθεται σε φωτογραφική μηχανή αυτής της κατηγορίας τιμής και το συνηθισμένο παράπονό μου όταν βρίσκομαι σε ταξίδι και δεν μπορώ να τραβήξω καθαρά μακρινά πλάνα…

Η realme 12 Pro+ 5G διαθέτει μια ευέλικτη σειρά φακών που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα, έναν τηλεφακό περισκοπίου και έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό, καλύπτοντας εστιακές αποστάσεις από 16mm έως 71mm (0,6X, 1X, 2X, 3X, 6X). Και αν σας κουράζουν τα τεχνικά, να ξέρετε ότι με αυτήν την συσκευή θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο που είχατε ποτέ, μία 32MP Sony Selfie Camera για προσωπικές πόζες που θα βάλετε σε κορνίζα και ένα κινητό που αν και πολύ ντελικάτο, αντέχει στις κακουχίες.

Στο realme 12 Pro+ 5G, το Pro-XDR ξεπερνάει το δυναμικό εύρος των φωτογραφιών HDR, ώστε οι φωτογραφίες που προβάλλεις να εμφανίζονται ακριβώς όπως τραβήχτηκαν. Επιπλέον, με τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland, προστατεύεις τα μάτια σου σε μεγάλο βαθμό από το βλαβερό τρεμόπαιγμα της οθόνης και το μπλε φως, όλη ημέρα.

Περισσότερα όμως θα δείτε και θα μάθετε με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα ή online, προκειμένου και εσείς να μπείτε στη νέα εποχή των smartphones.

Oι τιμές των κινητών είναι:

realme 12 Pro: Ξεκινά από 469 ευρώ.

realme 12 Pro+: Ξεκινά από 569 ευρώ.

Και επειδή τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν ποτέ στη realme, σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί και το realme C67. Από τιμή ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά το είδαμε και αυτό, το πήραμε στα χέρια μας, το ερωτευτήκαμε και το αναμένουμε στα ράφια.

#realmeGreece#realme12ProSeries5G#ProCameraYourMasterpiece