Ο Stanislav Yanevski, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Βίκτορ Κραμ» στις ταινίες του Χάρι Πότερ, άλλαξε διαδρομή και ακολουθεί νέους δρόμους. Ο 38χρονος Βούλγαρος ηθοποιός υποδύθηκε τον μάγο και παίκτη του κουίντιτς Βίκτορ Κραμ από τη σχολή μαγείας «Ντάρμστρανγκ» του Βορρά στην τέταρτη ταινία.

Το τότε και σήμερα

Η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς» έκανε πρεμιέρα πριν από 18 χρόνια και μπορεί ο ρόλος του Κραμ να ήταν σύντομος, ωστόσο οι φαν του Χάρι Πότερ τον γνωρίζουν πολύ καλά. Με πολύ διαφορετικό look με ξυρισμένο κεφάλι και πολλά τατουάζ το πρώτο φλερτ της Ερμιόνης Γκρέιντζερ, που υποδύθηκε η Έμμα Γουάτσον.

Από εκείνη την εποχή ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες όπως το Hostel: Part II και το The Cloaking. Αλλά η τελευταία του υποκριτική στιγμή ήταν στην ταινία του 2021 «Last Man Down».

Η αλλαγή καριέρας

Ο ηθοποιός πλέον είναι λέκτορας και motivational speaker. Ο Stanislav έγραψε στους 23.000 ακολούθους του στο Instagram: «Σήμερα ήταν μια μέρα με κίνητρο. Πήρα μέρος σε μια διάλεξη και ελπίζω να έχω εμπνεύσει τους μαθητές όσο και εκείνοι εμένα».

Στις νέες του εμφανίσεις επιλέγει να φορά Ηθοποιός και influencer, motivator φυσικής κατάστασης, Youtuber και Instagrammer όλων των ανθρώπων που λατρεύουν να βλέπουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Πιο γνωστός για τον Χάρι Πότερ – Βίκτορ Κραμ αλλά και για το #stansarmy και Stan Yanevski. Αν θέλετε ένα προσωπικό μήνυμα, ας το κάνουμε μοναδικό και ξεχωριστό!».