Βόλτες στην πόλη, καφέδες και ποτάκια σε μαγαζιά, συγκεντρώσεις στο σπίτι, χαλάρωση στον καναπέ, ό,τι και να κάνεις θα έχει την πιο όμορφη διακόσμηση του χρόνου: αυτήν των γιορτών! Οι στολισμοί όμως δεν είναι το μόνο λαμπερό στοιχείο της εποχής, που είναι η πιο αγαπημένη μικρών και μεγαλύτερων παιδιών, είναι και τα δώρα. Τα καταστήματα έχουν βάλει τα καλά τους και μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε, γιατί υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές που θα κάνουν τους δικούς μας -ένα κλικ τουλάχιστον- πιο χαρούμενους.

Εσύ έχεις σκεφτεί τι δώρα θα ήθελες να πάρεις; Με ποιο τρόπο θα καλομάθεις για λίγο τον εαυτό σου, το έχεις βάλει αυτό στη φετινή σου λίστα; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για όλα αυτά τα ωραία που συμβαίνουν στην πόλη. Τώρα που θα κανονίσεις την επόμενη βόλτα, θα προσέξεις τα όμορφα στολισμένα καταστήματα της Protergia, τα οποία σε περιμένουν για να γιορτάσετε μαζί τη διεύρυνση των καταστημάτων της. Πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα, αντάλλαξε ευχές με το έμπειρο προσωπικό της και μάθε για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Protergia που συμφέρουν τόσο την ενέργεια του σπιτιού σου όσο και της επιχείρησής σου. Εκεί λοιπόν, μεταξύ των ενεργειακών ευκαιριών που θα ακούσεις ή που γνωρίζεις ήδη, θα μπορείς να λάβεις μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει και θα λήξει των Φώτων!

85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, 85 μοναδικά δώρα!

Τι μπορεί να γίνει δικό σου από αυτό το διαγωνισμό; Smartphones όπως iPhone 15, ηλεκτρικά πατίνια της Xiaomi, δωροεπιταγές για προϊόντα τεχνολογίας και πολλά ακόμη δώρα μπορούν να γίνουν εύκολα δικά σου!

Με μια επίσκεψή σε ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, δηλώνεις συμμετοχή και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού.

Πέρα από τον μεγάλο διαγωνισμό, οι γιορτινές εκπλήξεις της Protergia συνεχίζουν  γιατί ακολουθούν events και happenings, πάντα στο πνεύμα των γιορτών για τα οποία έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε με χαρά.

Επισκέψου τώρα ένα από τα 85 κατάστημα Protergia και διεκδίκησέ τα!

#Protergia #ProtergiaStores