Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ο 68χρονος σταρ εθεάθη –και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό- στο Λος Άντζελες το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στη θέση του συνοδηγού να κάνει μια βόλτα στη γειτονιά.

Από την ταινία «Red: Πράκτορες παροπλισμένοι αλλά πάντα επικίνδυνοι»

Πού εθεάθη ο Μπρους Γουίλις

Φορούσε ένα φούτερ μαύρο με κουκούλα και δεν παρουσιάστηκε να επικοινωνεί με κάποιον, απλώς να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου που βρισκόταν.

Προφανώς η βόλτα με αυτοκίνητο στην περιοχή ήταν στο πλαίσιο του να πάρει λίγο φρέσκο αέρα ο πρωταγωνιστής.

Δεν συνοδευόταν ούτε από τη σύζυγό του την Έμμα Χέμινγκ ούτε από την κόρη του Ταλούλα που βρίσκονται τόσο κοντά του και τον φροντίζουν.

Όλη η οικογένεια τον νοιάζεται και έχει διαμορφώσει έτσι τη ζωή της, ώστε να παίρνει μέρος στη φροντίδα του.

Από σκηνή από την ταινία «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν»

Τι είχε αποκαλύψει παλιός του συνεργάτης για το πώς είναι

Κοινό και θαυμαστές ανησυχούν γι’ αυτόν και μέλη της οικογένειά του κατά καιρούς βγαίνουν και μιλούν δημοσίως για την κατάστασή του, από τότε που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Η ασθένειά του επηρεάζει τόσο την προσωπικότητά του όσο και τη λεκτική του επικοινωνία.

Τον περασμένο μήνα, ο δημιουργός του περίφημου «Moonlighting» («Αυτός, αυτή και τα μυστήρια») στα ‘80ς, ο Glenn Gordon Caron, μοιράστηκε σε συνέντευξή του στο «Page Six» την εμπειρία του πώς ήταν να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο ηθοποιό, όσο πάσχει από αυτή τη νόσο.

Είχε πει τότε, «Η αίσθησή μου είναι ότι για τα πρώτα τρία λεπτά ήξερε ποιος είμαι. Δεν μπορεί να μιλήσει απόλυτα. Κάποτε ήταν φανατικός αναγνώστης –δεν ήθελε κανείς να το γνωρίζει αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλη αυτή η ικανότητά του με τη γλώσσα δεν είναι πια διαθέσιμη, κι όμως είναι ακόμα ο Μπρους».

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος, «Όταν είσαι μαζί του, ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί μαζί σου, αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί».

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Ο πόνος της οικογένειας

Η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ, έχει μιλήσει ανοιχτά γιατί η οικογένεια έχει δημοσιοποιήσει την κατάσταση του ηθοποιού, και μοιράζεται μαζί του δύο κόρες ηλικίας έντεκα και εννέα ετών.

Με την Ντέμι Μουρ, την πρώην γυναίκα του, ο Μπρους Γουίλις έχει τρεις ακόμη κόρες, τη Ρούμερ 35 χρονών, τη Σκάουτ 32 ετών και την Ταλούλα 29 χρονών. Η Ταλούλα είναι αυτή που έχει μιλήσει για την κατάσταση του πατέρα της στα μέσα ενημέρωσης αρκετές φορές.

Ο συναισθηματικός πόνος της οικογένειάς του για την εξέλιξη της υγείας του είναι μεγάλος γι’ αυτό και τον μοιράζονται δημοσίως, τόσο η σύζυγός του όσο και οι κόρες του –ακόμη και η Ντέμι Μουρ συμπαραστέκεται στον πρώην άντρα της και πατέρα των παιδιών της- προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο γι’ αυτή την ασθένεια και να υπάρξει ενημέρωση του κοινού.