Γκρίζο και κόκκινο. Τα χρώματα της βροχής και της γιορτής.

Η Αθήνα έμεινε μακριά από τις έντονες βροχοπτώσεις (υπήρξαν μόνο κάποιες σταγόνες βροχής που απλά «χάρισαν» ένα μελαγχολικό σκηνικό στην πόλη) ενώ τα γιορτινά φωτάκια, οι γιρλάντες, τα στολίδια είχαν ζωγραφιστεί στο κόκκινο της φωτιάς.

Κόκκινο, χρυσό και αυτό της πλατίνας οι αγαπημένες αποχρώσεις των Χριστουγέννων. Η ωραιότερη γιορτή του χρόνου είναι κοντά και εμείς θέλουμε να χανόμαστε μέσα σε εκθαμβωτικές εικόνες από ολόκληρο τον κόσμο. Τα χαμόγελα των παιδιών που κοιτάζουν τις φαντασμαγορικές βιτρίνες, τα τεράστια δέντρα με τις μπάλες και τα λαμπιόνια, τα γλυκίσματα που ήδη ετοιμάζονται είναι αυτά που μας κάνουν να ξεφεύγουμε (όχι όμως να ξεχνάμε) από όλα τα τραγικά που γίνονται στη Γάζα.

Εικόνες από μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, οι πάντες ετοιμάζονται να γιορτάσουν μέσα σε ένα εκθαμβωτικό, παραμυθένιο σκηνικό. Μικροί, μεγάλοι άλλωστε λατρεύουν τα παραμύθια…

After party…

Στην Αθήνα οι εκδηλώσεις όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές διαδέχονται με ταχύτητα η μία την άλλη. Εχουν να κάνουν με τέχνη, εκθέσεις ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, openings νέων εστιατορίων, παραστάσεις στη Λυρική και το Μέγαρο, νέες παραστάσεις στα θέατρα της πόλης (και είναι πολλά), κινηματογραφικές πρεμιέρες όπως αυτή της «Φόνισσας» στο Παλλάς κ.ά. Φωτορυθμικά, δυνατές μουσικές, κοκτέιλ, ωραίες παρουσίες στο disco party που διοργανώθηκε από τα Three Cents.

Ενα εντυπωσιακό after party στα πλαίσια του Athens Bar Show. Η δημοφιλής εταιρεία Super Premium mixers που εδώ και έναν χρόνο ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Hellenic Bottling Company διοργάνωσε το πάρτι με τους κορυφαίους bartenders και επαγγελματίες των μπαρ και εστίασης στο Zelus Club στο Κολωνάκι.