Η Έλενα Κουντουρά βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε στη Νόνη Δούνια. Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα χρόνια του πρωταθλητισμού αλλά και πώς η πειθαρχεία τη συνοδεύει στη ζωή της.

Επίσης εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να συνεχίσει τη διαδρομή της στο στίβο της πολιτικής και παρακίνησε τον κόσμο να την ψηφίσει ξανά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η πειθαρχεία του πρωταθλητισμού με ακολούθησε στον στίβο της πραγματικής ζωής

Όσον αφορά τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, ανέφερε πως εκείνος που την σύστησε στο χώρο ήταν ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Το μόντελινγκ μού έφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και το πιο σημαντικό, έμαθα να δουλεύω σκληρά, να είμαι επαγγελματίας και να ξεπερνώ τον εαυτό μου», είπε.

«Η ομορφιά ανοίγει πόρτες σε όλους τους χώρους. Στο εξωτερικό υπάρχει αξιοκρατία, θέλουν και όμορφους άντρες, όχι μόνο όμορφες γυναίκες».

Η οικογένεια της και η πολιτική

Στη συνέχεια ανέφερε πως με τον σύζυγό της μοίρασαν τους ρόλους στο σπίτι και χάρηκαν το μεγάλωμα των παιδιών τους.

«Όταν μπήκα στην πολιτική αντιμετώπισα πολλά προβλήματα ως γυναίκα. Για κάποιον λόγο στην Ελλάδα η γυναίκα δεν έχει τη θέση που της αξίζει. Έπρεπε να φέρω την τεράστια επιτυχία για να με παραδεχτούν ότι είμαι ικανή και αποτελεσματική, ενώ συνάδελφοί μου άντρες είχαν αναγνωριστεί πολύ νωρίτερα. Είμαι περήφανη που η Ελλάδα έγινε πρωταγωνίστρια στον τουρισμό», είπε.