Στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω άσκησε, λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί, το εκλογικό της δικαίωμα η Έφη Αχτσιόγλου.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που έλαβε στον πρώτο γύρο 36,18% (53.292 ψήφοι), ευελπιστεί ότι θα κάνει την… ανατροπή και θα είναι εκείνη που θα βγει νικήτρια από τη σημερινή μάχη κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προσέρχονται στις κάλπες στέλνοντας ένα βασικό μήνυμα: ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή» ανέφερε αρχικά η κυρία Αχτσιόγλου.

«Κάνουμε πολιτική»

Η Έφη Αχτσιόγλου στο τελευταίο της μήνυμα κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες, υπογραμμίζοντας ότι πως «δεν παίζουμε με την πολιτική. Κάνουμε πολιτική» και επιμένοντας στην κρισιμότητα της σημερινής διαδικασίας για τον πολιτικό της χώρο, αλλά και τη χώρα.

Όπως τόνισε «εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής. Πολιτική με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους. Πολιτική σύγκρουσης με τις αδράνειες και τα συμφέροντα. Πολιτική για τους πολλούς και τις πολλές». «Μόνο έτσι θα εγγυηθούμε την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξής μας. Μόνο έτσι θα νικήσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».