Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Χαλκίδας σε ιερέα, διευθυντή ορφανοτροφείου, ο οποίος απειλούσε ένα 12χρονο αγοράκι με βέργα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, το παιδί από την Ολλανδία πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής το μεσημέρι της Πέμπτης τρομοκρατημένο και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιερέα, λέγοντας ότι τον απειλούσε με μια ξύλινη βέργα.
Το αγοράκι φέρεται μάλιστα να έβαλε τα κλάματα όταν περιέγραφε στους αστυνομικούς τι συνέβη.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιερέα για τον οποίο σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία περί ενδοοικογενειακής βίας και απειλή.
- Σαλαμίνα: «Ανατριχίλα» από το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης
- Δένδιας για την εορτή του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την επέτειο των 17 χρόνων – «Δρακόντεια» μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.







