Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης άγνωστοι.
Ειδικότερα, στις 12:00 ομάδα ατόμων χωρίς διακριτικά επιτέθηκε εναντίον καταστήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσόχα και Κυριακού, πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και κοντά στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία ενός καταστήματος και διέφυγαν, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο να προχωρούν σε 11 προσαγωγές.
- Ανατροπή στην αρχαιολογία: Εντοπίστηκε αρχαίος ναός στην Πελοπόννησο ο οποίος ίσως λειτουργούσε ως αρχείο εγγράφων
- Γιώργος Μαρίνος: Πότε θα γίνει η κηδεία του – Τι αποκαλύπτει η διευθύντρια του γηροκομείου όπου ζούσε
- Ένα μηχάνημα αξίας 5.500 ευρώ είναι το μυστικό του Ρονάλντο: Πώς αναρρώνει από τον τραυματισμό του (pics)






