Η τεχνολογία υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο. Να του κάνει τη ζωή πιο εύκολη, να του γλιτώνει πολύτιμο χρόνο και να οργανώνει την καθημερινότητά του χωρίς κόπο και άγχος. Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή polikatikia.gr και μάλιστα Δωρεάν! Μιλάμε για τη νέα εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Οι περισσότεροι εξ ημών μένουμε σε πολυκατοικίες. Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε ζήσει τον «πονοκέφαλο» των κοινοχρήστων και ό,τι σχετίζεται με τη λειτουργία της πολυκατοικίας. Λογαριασμοί έρχονται, μερεμέτια γίνονται, εργασίες μεγαλύτερες λαμβάνουν χώρο και κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς το πότε και το πόσο. Δεν συζητάμε δε τη στιγμή που καλούμαστε να γίνουμε εμείς οι διαχειριστές: πονοκέφαλος στο τετράγωνο. Άντε να οργανώσεις όλα τα διαμερίσματα, να στείλεις λογαριασμούς, να συλλέξεις τα χρήματα, να βρεις τους τεχνίτες για κάθε πρόβλημα που βγαίνει -γιατί θα βγει- στους κοινόχρηστους χώρους, να κανονίσεις συνάντηση κατοίκων για ενημέρωση και χρόνος να υπάρχει και διάθεση να κυνηγάς τον κόσμο. Προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο.

Για όλα αυτά τα γνωστά σε όλους που περιέγραψα παραπάνω, υπάρχει λύση και μάλιστα δωρεάν! Γιατί πλέον διανύουμε τη νέα εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Όπως λέει και το όνομά της η polikatikia.gr είναι εδώ για να λύσει τα χέρια διαχειριστών και κατοίκων σε οτιδήποτε αφορά στην κοινή μας πορεία σε αυτήν την κυψέλη ζωής που αποτελεί κάθε πολυκατοικία. Τέρμα η χαρτούρα, το τρέξιμο και οι αναπάντητες κλήσεις. Η νέα αυτή δωρεάν εφαρμογή αποτελεί το απόλυτο εργαλείο που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του κτηρίου, για αυτό δώστε προσοχή.

Είσαι κάτοικος;

Με ένα κλικ μπορείς να δεις:

Το Ιστορικό εκδόσεων: που σημαίνει προηγούμενες εκδόσεις κοινοχρήστων, δαπάνες που έχουν χρεωθεί στο παρελθόν, τα έξοδα του διαμερίσματός σου αλλά και στατιστικά!

Τα Έντυπα εκδόσεων: απόκτησε πρόσβαση σε όλα τα σχετικά έγγραφα της κάθε έκδοσης ή κατάργησέ τα αφού όλη η πληροφορία την έχεις στην οθόνη του κινητού.

Το ιστορικό κινήσεων διαμερίσματος: με πλήρη αναφορά για τα έσοδα και τα έξοδα του διαμερίσματός σου αλλά και παρακολούθηση αυτών εύκολα και γρήγορα.

Σε λίγο καιρό με ένα κλικ θα μπορείς ακόμα να κάνεις:

Δήλωση βλαβών: τώρα μπορείς να δηλώσεις κάποιο πρόβλημα και να λάβεις ειδοποιήσεις για την κατάσταση του προβλήματος από τη στιγμή που το είπες μέχρι τη στιγμή που λύθηκε!

Αυτοματοποιημένη πληρωμή κοινοχρήστων και υπενθυμίσεις: μπορείς να πληρώσεις όποια ώρα ευκαιρήσεις ηλεκτρονικά με ασφάλεια και χωρίς κόπο, όπως και να λαμβάνεις υπενθυμίσεις γιατί όλοι μπορούμε να ξεχαστούμε…

Μία Κοινότητα: είσαι σε επαφή με όλους σου τους γείτονες και μπορείς να κοινοποιήσεις οτιδήποτε σε ή σας αφορά

Είσαι διαχειριστής;

Με ένα κλικ μπορείς να κάνεις:

Έκδοση κοινοχρήστων: μπορείς άμεσα -και με ελαχιστοποίηση αν όχι μηδενισμό λαθών- να εκτυπώσεις ή να στείλεις με ένα email τα ειδοποιητήρια

Είσπραξη κοινοχρήστων: αφού έχεις στείλει την οφειλή, είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικά εισπράττεις και στέλνεις τις αποδείξεις ηλεκτρονικά

Διαχείριση επαγγελματιών (οφειλές πολυκατοικίας): αυτό και αν είναι εντυπωσιακό. Μπορείς να διαχειρίζεσαι όλες τις εργασίες του κτηρίου (συνεργεία και επαγγελματίες) μέσα από την εφαρμογή και να είναι την ίδια στιγμή ενήμεροι για όλη την διαδικασία όλοι

Διαχείριση αποθεματικού: όλες οι κινήσεις με σχετικά σχόλια για κάθε μεταβολή στο πορτοφόλι της πολυκατοικίας

Διαχείριση οφειλετών: μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι χρωστάει, ποιος και γιατί

Αποχώρηση ενοίκου: μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή ποιος έφυγε και τι χρωστάει και τι μπορείς να κάνεις

Διαχείριση βλαβών (τεχνικές εργασίες): ό,τι «κακό» και αν σας βρει στο κτήριο, μπορεί να γίνει άμεσα παρελθόν. Δήλωσε τη βλάβη και μοιράσου τη με τους επαγγελματίες που έχεις ανάγκη.

Προγραμματισμός δαπανών: για να μην σου ξεφεύγει τίποτα και να είναι όλα σε τάξη.

Σε λίγο καιρό, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, στην Pro έκδοση θα μπορείς να κάνεις:

Αυτοματοποιημένη είσπραξη κοινοχρήστων: μπορείς να εισπράξεις ηλεκτρονικά μέσω IRIS και άλλων εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής, χωρίς να χρειάζεται κάποια παραπάνω ενέργεια καταγραφής ή ενημέρωσης από εσένα. Ο κάτοικος πληρώνει, λαμβάνει την απόδειξή του και τα οικονομικά στοιχεία της πολυκατοικίας ενημερώνονται αυτόματα.

Αυτοματοποιημένη διαχείριση οφειλετών (Email, Push Notification, SMS): μπορείς αυτόματα να ενημερώνεις τους οφειλέτες με κάθε δυνατό τρόπο που υπάρχει σήμερα.

Αυτοματοποιημένη έκδοση κοινοχρήστων: ο μηνιαίος πονοκέφαλος των κοινοχρήστων δεν υπάρχει πια. Η δωρεάν εφαρμογή το κάνει για σένα.

Προγραμματισμός ειδοποιήσεων χαμηλής στάθμης πετρελαίου: …ακόμα και αυτό.

…αυτό δεν είναι εφαρμογή, PA (personal assistant) είναι. Και δεν σταματάνε οι δυνατότητες να μας εκπλήσσουν.

Μπορείς επίσης να έχεις στατιστικά στοιχεία όπως:

Αναφορές για Οικονομικά στοιχεία (online συναλλαγές, οφειλές πολυκατοικίας, οφειλές διαμερισμάτων). Παρακολούθησε μέσα από τα στατιστικά των οικονομικών στοιχείων και μάθε ποιος, πώς, πότε, και τι ποσό πλήρωσε για τα κοινόχρηστά του!

Εισροές/εκροές: όταν θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση απλά θα έχεις αναλυτική εικόνα για το κτήριο, τους κατοίκους και το αποθεματικό. Θα λάμψεις…

Πίνακας ελέγχου: Και για να έχεις τον έλεγχο εύκολα και γρήγορα υπάρχει και ένας πίνακας ελέγχου που μπορείς να εκτελείς βασικές ενέργειες χωρίς να φύγεις από το περιβάλλον του.

Έχοντας όλοι μία οικειότητα με εφαρμογές και ηλεκτρονικές κινήσεις, η εν λόγω δωρεάν εφαρμογή polikatikia.gr για υπολογιστές και κινητά θα είναι από αυτές που σίγουρα θα χαρείς και θα χρησιμοποιήσεις. Υπόσχεται και μπορεί στην πράξη να καλύψει κάθε ανάγκη του κτηρίου, τόσο από την πλευρά του διαχειριστή, που θέλει να έχει πάντα την εικόνα της διαχείρισης ξεκάθαρη και εύκολη όσο και του κατοίκου, που θέλει αφενός να μπορεί χωρίς κανένα κόπο να πληρώνει τα κοινόχρηστα και αφετέρου να έχει μία συνολική εικόνα των όσων συμβαίνουν στο διαμέρισμά του αλλά και στην πολυκατοικία εν γένει με διαφάνεια, που προάγει και την εμπιστοσύνη αυτής της μικρής κοινότητας.

Σημειώνεται πάλι ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, στον υπολογιστή και σε κινητές συσκευές. Γνώρισέ την με ένα κλικ στο https://polikatikia.gr/