Το τελευταίο διάστημα, δίνουν και παίρνουν οι φήμες και τα σενάρια για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς, με το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Πριγκιπάτο να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει κάκιστες σχέσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους της Μονακό και για αυτόν τον λόγο, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου.

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ δε δείχνει ιδιαίτερες τάσεις φυγής από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, ενώ με ένα σχόλιο στα social media, θέλησε να σβήσει τη… φωτιά των τελευταίων ημερών.

Κάτω από μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Οκόμπο, μαζί με τους Τζέιμς και Λόιντ, ο Γάλλος έγραψε: «Χαρά μου να μοιράζομαι την μπάλα». Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Πάντα. Έχουμε ακόμα μερικούς τίτλους να κατακτήσουμε».

Κάπως έτσι, ο Μάικ Τζέιμς έβαλε… φρένο στα σενάρια που τον θέλουν μακριά από το Πριγκιπάτο. Θυμίζουμε, πως πριν από λίγες μέρες, οι Σέρβοι έκαναν λόγο για επιστροφή του Αμερικανού στον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση…