Στην τελική ευθεία για τις εκλογές και οι πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούν τις τελευταίες τους προεκλογικές εμφανίσεις.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο MEGA.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει σήμερα Τετάρτη, μία ακόμα συνέντευξη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega και τους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη.
Η συνέντευξη αυτή, όπως αναφέραμε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι γίνεται στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την σύσταση «κυβέρνησης ειδικού σκοπού».
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, για το τι ακριβώς εννοούσε με την παραπάνω δήλωση ενώ αναμένεται να σχολιάσει και την απάντηση Ανδρουλάκη, ο οποίος είπε ότι «αυτά που λέει ο Τσίπρας είναι όπλο για τον Μητσοτάκη».
- Νετανιάχου: «Το εμπλουτισμένο πυρηνικό υλικό του Ιράν θα πρέπει να αφαιρεθεί- Το Ισραήλ είναι πιο ισχυρό από ποτέ»
- Αταμάν για Λουτσέσκου και Βουγιόσεβιτς: «Χάσαμε δύο πολύ σημαντικούς ανθρώπους στον αθλητισμό»
- Ζωή και Νίκος Κωνσταντόπουλος: Ανακοίνωσαν ότι καταθέτουν μήνυση κατά του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων






