Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με την πρώην ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Κατά τη συνάντησή τους ο Δ. Κουτσούμπας και η Κ. Κούνεβα συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάη και το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης που απευθύνει το ΚΚΕ.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία δήλωσε πως δίνει το “παρών” σε αυτό το κάλεσμα, θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας.

Κοντά στον Περισσό με δίαυλο τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Η είδηση δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς οι σχέσεις της πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον Περισσό είχαν αρχίσει να γίνονται στενότερες το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι, όπως έγραψε στα ΝΕΑ ο Δημήτρης Μανιάτης, ότι αρχές Μαρτίου είχε προηγηθεί μαζική σύσκεψη του ΚΚΕ με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του ΕΜΠ για τη στήριξη του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές με κεντρική ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα η ίδια παευρέθηκε στην ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις σιδηροδρομικές μεταφορές, απέναντι στην εγκληματική πολιτική «απελευθέρωσης» της ΕΕ. Σιδηρόδρομος σύγχρονος – ασφαλής – φτηνός, απαλλαγμένος από τις ματωμένες «ράγες» του κέρδους», στο αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ.

Σήμερα όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα θα είναι υποψήφια με το ΚΚΕ.