Ανοικτό το ενδεχόμενο αν χρειαστεί να υπάρξουν προσθήκες στη διάταξη για τον Κασιδιάρη άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά ο Γιάννης Οικονόμου επεσήμανε ότι «υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις – ακόμη και αν αυτές χρησιμοποιήσουν το οποιοδήποτε τρικ και επιστρατεύσουν πρώην δικαστικούς που αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεως με στελέχη μαχαιροβγάλτες – να κατέβουν στην εκλογική διαδικασία”.

Επεσήμανε δε ότι αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, εδώ είμαστε για να το δούμε», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Κανείς δεν θα ξεγελαστεί

«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις και πραγματική ηγεσία κομμάτων, που προσπαθούν να ξεγελάσουν τη δικαιοσύνη και την κοινωνία. Νομίζω κανείς δεν είναι αφελής και κανείς δεν θα ξεγελαστεί», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι το κόμμα «Κασιδιάρη» επιχειρεί από το παράθυρο να κατέβει στις εκλογές, αναθέτοντας την προεδρία του κόμματος στον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Το λόγο έχει δικαιοσύνη και συγκεκριμένα ο Αρειος Πάγος που είναι αρμόδιος για την ανακήρυξη των κομμάτων και των πολιτικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.