Public και η MediaMarkt με μήνυμα “Μαζί για ένα Σπίτι όπως το έχεις φανταστεί” συνεργάζονται στην κατηγορία των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων δημιουργώντας μία ενιαία και ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. H συνεργασία προσφέρει στους καταναλωτές τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές, μια τεράστια ποικιλία χιλιάδων προϊόντων από επώνυμα brands, μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα, νέους ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Μαζί, με τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές 

Public και MediaMarkt εξασφαλίζουν στο σύνολο του δικτύου φυσικών και online καταστημάτων τους, τις ίδιες, ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές σε όλες τις μικρές, μεγάλες οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις.

Μαζί, με την ίδια τεράστια γκάμα με περισσότερες από 10.000 επιλογές σε Οικιακές Συσκευές & Τηλεοράσεις!

Από κοινού, τα δύο brands προσφέρουν την μεγαλύτερη ποικιλία από χιλιάδες προϊόντα οικιακών συσκευών από επώνυμα brands. Παράλληλα, αναβαθμίζουν τα 13 καταστήματα MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς», προσφέροντας Μαζί, μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Μάλιστα, για το διάστημα 6-9 Απριλίου, στα ανανεωμένα καταστήματα Public-MediaMarkt στη Λ. Συγγρού και στο Μαρούσι, τα δύο brands επιφυλάσσουν για τους καταναλωτές προσφορές -20% σε όλα τα προϊόντα!

Μαζί, με μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα σε 13 «Νέας Γενιάς» καταστήματα

Συνδυάζοντας τα 20 χρόνια εμπειρίας της MediaMarkt και τα 18 χρόνια των Public, τα δύο brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο κομμάτι της τεχνογνωσίας. Διαθέτοντας πάνω από 2.000 εργαζομένους στο σύνολο των δικτύων τους και παρέχοντάς τους πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης, Public και MediaMarkt διαθέτουν μια κορυφαία κοινή ομάδα από ειδικούς που προσφέρουν μία βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων.

Μαζί, με νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής

Θέτοντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, Public και MediaMarkt προσφέρουν νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής! Σε αυτές περιλαμβάνονται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna, αλλά και η δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας Flex Pay.

Ένα σπίτι είναι όμορφο, όταν το ζεις μαζί με άλλους: Public και MediaMarkt Μαζί, για ένα σπίτι όπως το έχεις φανταστεί.