Ταυτοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής άλλη μια αγνοούμενη από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Πρόκειται για την 28χρονη Ελπίδα η οποία ήταν φοιτήτρια στο ΑΠΘ την ταυτοποίηση της οποίας ανακοίνωσε ο αδερφός της κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του αρμόδιοι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία» είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της άτυχης 28χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο στην οικογένεια δόθηκε «ρητή εντολή να μην ανοιχθεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει» ξέσπασε ο αδερφός της αδικοχαμένης 28χρονης.

«Το κορίτσι μου θα το πάρω στο κουτί»

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πατέρας της 28χρονης, Χρήστος Χούπας, έλεγε ότι είχε χάσει τις ελπίδες να τη βρει ζωντανή προσθέτοντας ότι «το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί…».

«Δεν έχω καμία ενημέρωση, είμαι στο περίμενε. Θα μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία. Δώσαμε δείγματα DNA. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.

Μιλώντας για την κόρη του είπε πως ήταν «ένα εύθυμο κορίτσι, ήταν τεταρτοετής στο ΑΠΘ», ενώ ανέφερε ότι έχει άλλα δύο παιδιά, αγόρια, τα οποία μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

«Θα ανοίξουν την πόρτα να μπουν μέσα, θα ανοίξουν την ντουλάπα και θα δουν τα ρούχα της αδερφής τους. Δεν εύχομαι ένα τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της» τόνισε ο χαροκαμένος πατέρας.