Εδώ και 30 χρόνια η Disneyland® Paris αποτελεί τον πιο συναρπαστικό προορισμό για παιδιά… κάθε ηλικίας. Αγαπημένοι ήρωες της Disney υποδέχονται τους επισκέπτες σε ένα παραδεισένιο κάστρο γεμάτο παιχνίδια, δραστηριότητες και δρώμενα, που τους παρασύρει σε μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες της ζωής τους. Τώρα, μπορείς κι εσύ να ζήσεις αυτή την ανεκτίμητη εμπειρία – και μάλιστα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα παραπάνω από τις καθημερινές σου συναλλαγές.

Μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2023, η Mastercard σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα ταξίδι στη Disneyland® Paris και να πάρεις μέρος στους εορτασμούς για την 30ή επέτειό της – να ζήσεις, δηλαδή, στιγμές που είναι απολύτως βέβαιο πως θα θυμάσαι για πάντα. Κάθε φορά που χρησιμοποιείς πιστωτικές κάρτες Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές, κερδίζεις αυτόματα συμμετοχές στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Disneyland® Paris. Ανεξάρτητα από το ποσό, κάθε συναλλαγή σου ισοδυναμεί με μια συμμετοχή.

Αν είσαι ένας από τους έξι τυχερούς που θα αναδειχθούν από την κλήρωση, θα μπορέσεις όχι μόνο να απολαύσεις το πιο μαγικό ταξίδι, αλλά και να το προσφέρεις σε όσους αγαπάς. Βλέπεις, εκτός από εσένα, αεροπορικά εισιτήρια, τριήμερα εισιτήρια εισόδου στα θεματικά πάρκα και διαμονή στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel θα κερδίσουν και οι αγαπημένοι σου, είτε μιλάμε για την οικογένεια, είτε για τον σύντροφο ή τους φίλους σου. Όλοι σας θα λάβετε και εισιτήριο για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 30ής επετείου, που αναμένεται να μείνουν στην ιστορία, κουπόνια για αγορές στα καταστήματα της Disneyland® Paris και, φυσικά, θα γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας ήρωες της Disney.

Αν θέλεις τη γνώμη μας, πρόκειται για μια εμπειρία που δε χάνεται. Για αυτό, μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς την πιστωτική σου κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές μέχρι και τις 26/03/2023: κάθε συναλλαγή, σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη μαγεία της Disney.

Μάθε περισσότερα.