Ληστεία – μαμούθ σε μονοκατοικία επιχειρηματία στην Κηφισιά. Οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν τροχό για να παραβιάσουν τα δύο χρηματοκιβώτια και να αφαιρέσουν το πολύτιμο περιεχόμενο.

Οι δράστες, αφού παραβίασαν μια βοηθητική πόρτα στη μονοκατοικία της επιχειρηματία, κατάφεραν να απομονώσουν το σύστημα ασφαλείας και να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Υψηλού ρίσκου η ληστεία των πανάκριβων ρολογιών

Ερευνώντας όλους τους χώρους, εντόπισαν τα δύο χρηματοκιβώτια. Αμέσως μετά κατάφεραν να κόψουν τις πόρτες των χρηματοκιβωτίων και να αρπάξουν τον μικρό θησαυρό που περιείχαν. Το πιθανότερο να χρησιμοποίησαν τροχό ή άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Έκλεψαν κοσμήματα και χρυσές λίρες

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Αλλά και για μεγάλο αριθμό από χρυσές λίρες, που μπορεί να ξεπερνούν και τις 1.000.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία έλειπε και ενημερώθηκε για την κινηματογραφική διάρρηξη, κατήγγειλε το περιστατικό. Αμέσως έφτασε στο σημείο έφτασε κλιμάκιο από το τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς, το οποίο ερευνά και την υπόθεση.

Έχουν ληφθεί δείγματα DNA και αποτυπώματα από το σημείο που εισέβαλαν οι δράστες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση. Για αυτό και, σύμφωνα με το CNN, έκαναν τη διάρρηξη προετοιμασμένοι, έχοντας μαζί τους τα κατάλληλα εργαλεία, για να παραβιάσουν τις πόρτες από τα δύο χρηματοκιβώτια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από