Η Formula1 και ιδίως η ιστορία της έχει δώσει …τροφή με συναρπαστικές ιστορίες ώστε να στηθούν στο παρελθόν μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, με πρωταγωνιστές διάσημους πιλότους του μηχανοκίνητου σπορ. Και όπως φαίνεται ετοιμάζεται μια νέα, που θα εμπλουτίσει τη γκάμα των ταινιών για τους φανατικούς του σπορ.

Συγκεκριμένα, η Apple Studios ετοιμάζει ταινία για την Formula 1 στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ. Στην ίδια ταινία θα συμμετέχει και ο Λιούις Χάμιλτον, αλλά, όχι ως ηθοποιός, αλλά σε  ρόλο παραγωγού.

Συγκεκριμένα, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα εμπλακεί στην παραγωγή της ταινίας, αλλά δεν αποκλείεται να δώσει τα φώτα του στον πρωταγωνιστή της ταινίας, για τα γυρίσματα, που θα απαιτηθούν τόσο με μονοθέσιο, όσο και για το πως θα πρέπει να κινείται στον χώρο των πιτ στοπ, τους κανονισμούς κ.α.

Πίσω από την ομάδα που θα στήσει την ταινία σε επίπεδο παραγωγής, θα είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από το Top Gun: Maverick. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η ταινία θα έχει προϋπολογισμό περίπου 140 εκατομμύρια δολάρια.