Την Ουκρανία για επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στη Μελιτόπολη κατηγορεί η Ρωσία, όπως αναφέρει το Russia Today στο Telegram. Θυμίζουμε ότι η Μελιτόπολη έχει καταληφθεί από τα ρωσικά στρατεύματα.

Τρεις OTR-21 Tochka (βαλλιστικοί πύραυλοι) εκτοξεύτηκαν προς την ουκρανική πόλη, αλλά αποκρούστηκαν από τη ρωσική αεράμυνα. Όμως, τα υπολείμματα ενός πυραύλου μαζί με βόμβες διασποράς (cluster bomblets) έπεσαν σε δύο σπίτια, με το ένα να πιάνει φωτιά.

Και στα δύο σπίτια, σύμφωνα με τους Ρώσους, υπήρχαν οικογένειες με παιδιά, οι οποίες, ευτυχώς, διέφυγαν τον κίνδυνο.

«Δεν είναι στο Ντονμπάς. Τώρα το Κίεβο ρίχνει βαλλιστικούς πυραύλους στις ίδιες του τις πόλεις, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα παραδόθηκαν σε μεγάλο βαθμό χωρίς μάχη», καταγγέλλουν οι Ρώσοι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.