Για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του και μητέρα της ανήλικης κόρης του, μίλησε ο χειρουργός-οφθαλμίατρος, από το Χαλάνδρι.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του και πρόκειται να κάνει ακόμη μια επέμβαση τις επόμενες ημέρες, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο τι συνέβη πριν περίπου ένα μήνα, οπότε και δέχθηκε την επίθεση, ενώ μίλησε για έναν πολύχρονο «εφιάλτη», που ζούσαν ο ίδιος και η οικογένεια του.

Ο ίδιος μίλησε για τις απειλές από την πλευρά της γυναίκας που τελικά τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε, αλλά και για το όπλο της επίθεσης, το οποίο όπως αποκαλύπτει, η προφυλακισμένη εικαστικός, είχε δείξει στο παιδί τους εδώ και χρόνια, λέγοντας μάλιστα, ότι με αυτό θα επιτεθεί στον πατέρα της.

Ακόμη, ο γιατρός υποστηρίζει πως παρότι, ο ίδιος και η οικογένειά του, αναζήτησαν δικαστική και αστυνομική προστασία λόγω των απειλών που δεχόταν, αυτή δεν παρασχέθηκε.

Σε ό,τι αφορά στο παιδί, ο οφθαλμίατρος είπε, ότι η μητέρα του το είχε εγκαταλείψει. Τώρα ζει μαζί του και αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον, που το έχει αγκαλιάσει με αγάπη.