Ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ούνιξ Καζάν (3/12, 18:00) για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague, θα ταξιδέψει πάνοπλος στη Ρωσία.
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εντός συνόρων χωρίς προβλήματα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες πανέτοιμους για ένα κομβικό ματς για μια θέση στην οκτάδα.
Οι Πειραιώτες λίγο μετά τις 15:00 θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για το Καζάν, όπου θα κοντραριστούν με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετρά 4/4 νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Μπαρτζώκας λοιπόν, εκτός από τους 12 που ήταν στο Μιλάνο, θα έχει και τον Μιχάλη Λούντζη στην αποστολή, καθώς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους»
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν αιφνιδιάστηκε από την επιτυχία της στρατηγικής του – Πιθανά «διόδια» μετά τον πόλεμο
- Μαρινέλλα: Τελευταίο αντίο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού – Μια ζωή γεμάτη «φως», ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό φαινόμενο






