H DS Automobiles συνεχίζει να επενδύει και να παρουσιάσει την ηλεκτροκίνητη γκάμα της, δίνοντας έμφαση, όντας η μάρκα χαμηλότερες μέσες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη (100,2 γρ/χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο WLTP ανά ταξινομημένο αυτοκίνητο το πρώτο εξάμηνο του 2021).  Κάτι που οφείλετε και στο γεγονός, ότι το ένα τρίτο της γκάμας της είναι πλέον ηλεκτροκίνητο!

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των μοντέλων της, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE που είναι διαθέσιμο στις αγορές από το 2019, έχει να προβάλλει την πλέον αυξημένη αυτονομία του, που μετά από μια πλήρη φόρτιση αγγίζει τα 341 χιλιόμετρα.   Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας του αυτοκινήτου, κατά σχεδόν 7%!

Το μοντέλο που αποτελεί προϊόν συνεργασίας και με την νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Formula E, που υποστηρίζεται από την DS Performance, κατάφερε να βελτιώσει την αυτονομία του χάρη στα νέα ελαστικά 17 ιντσών.

Στη χώρα μας, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE προσφέρεται από 37.007 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης) με δυνατότητα φόρτισης 100 kW (DC) και ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW (AC).