Μπορεί να μοιάζει λίγο μακρινό, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι, όπως κι αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να οδηγείς  ένα αυτοκίνητο πιο φιλικό προς το περιβάλλον! Και αυτό θα γίνει πιο εύκολα χάρη στο Δάνειο Attica My Eco Car!

Με την κλιματική αλλαγή ολοένα και πιο εμφανή στην καθημερινότητά μας, αν το αυτοκίνητό σου είναι παλιάς τεχνολογίας, τότε τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς σοβαρά την αλλαγή. Οι μεταφορές μας αποτελούν μία καθημερινή συνήθεια η οποία μπορεί, είτε να αποφορτίσει, είτε να επιβαρύνει περισσότερο τον πλανήτη. Οι νέες υποδομές της βιομηχανίας αυτοκινήτων, όμως, κάνουν τα οχήματά μας πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Παράλληλα, ήδη η πραγματικότητα διαμορφώνεται, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων και άλλες επιβλαβείς συνέπειες της κατανάλωσης καυσίμου. Για παράδειγμα, στο κέντρο της Αθήνας, ελεύθερα και ανεξάρτητα από τον Δακτύλιο κινούνται πλέον καθημερινά μόνο οι κάτοχοι:

  • Αυτοκινήτων EURO 6 , τα οποία εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120 g / km
  • Ηλεκτρικών, υβριδικών φυσικού αερίου εκ κατασκευής και υγραερίου εκ κατασκευής οχημάτων.

H Attica Bank, λοιπόν, μέσω του Καταναλωτικού Δανείου Attica My Eco Car σου  παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το δικό σου οικολογικό αυτοκίνητο, με χρηματοδότηση που ανέρχεται  έως και €50.000 για αγορά καινούριου οικολογικού αυτοκινήτου.

Για ποια αυτοκίνητα όμως ισχύει;

Για όλα τα οικολογικά αυτοκίνητα, δηλαδή:

  • Ηλεκτρικά
  • Υβριδικά
  • Μικροαυτοκίνητα τύπου L

Με το σταθερό επιτόκιο δανείου:

6,75% για καινούριο οικολογικό αυτοκίνητο

9,75% για μεταχειρισμένο (παλαιότητας έως 5 έτη από την άδεια κυκλοφορίας)

 Είναι πιο εύκολο από ποτέ να διαμορφώσεις εικόνα για τι σημαίνει πρακτικά να πάρεις το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car, αφού έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις όπου κι αν είσαι online μέσα από αυτό το link:

https://www.atticabank.gr/el/attica-my-eco-car-ypologismos-daneiou-hidden

Μάθε περισσότερα στο www.atticabank.gr και κάνε το ταξίδι στον επόμενό σου προορισμό πιο φιλικό για το περιβάλλον.