Το Vivaro-e Hydrogen, το νέο Plug – in επαγγελματικό βαν, που θα δούμε να κυκλοφορεί στο μέλλον, ίσως είναι το πρώτο δείγμα γραφής από την Opel, όντας μια φίρμα που επιθυμεί να εισέλθει και σε αυτήν την κατηγορία των υδρογονοκίνητων οχημάτων, όταν πλέον η ηλεκτροκίνηση θα έχει πατήσει για τα καλά στα πόδια της.

Συγκεκριμένα, το  Opel Vivaro-e Hydrogen εκτός από το άνετο σαλόνι του, για τρεις επιβάτες, την εργονομική και πλήρως ψηφιοποιημένη θέση οδήγησης, θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου (FCEV) με χώρο φόρτωσης έως 6,1 κ.μ. . όντας μια εξαιρετική τιμή για τους επαγγελματίες που αποζητούν από το βαν τους τα μέγιστα οφέλη στην μεταφορά εμπορευμάτων.

Θα μπορεί να εφοδιαστεί σε τρία λεπτά με υδρογόνο , όσο απαιτείται για τον εφοδιασμό ενός συμβατικού πετρελαιοκίνητου ή βενζινοκίνητου μοντέλου.

Η αυτονομία ξεπερνά τα 400 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP. Θα το δούμε να κυκλοφορεί μετά το 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Opel θα προσφέρει μία εξηλεκτρισμένη έκδοση με κάθε επιβατικό και LCV μοντέλο της μέχρι το 2024.