Οι αποκλειστικότητες σε ολοκαίνουρια εντυπωσιακά φρουτάκια συνεχίζονται στη Stoiximan! Σειρά παίρνει το “Dazzle Me Megaways” που βρίσκεται ήδη διαθέσιμο αποκλειστικά στο Vegas της Stoiximan έως τις 19/5!

Και η Stoiximan γιορτάζει την έλευση του συγκεκριμένου video slot με μία σούπερ έκπληξη εντελώς δωρεάν* για όλους στο “Dazzle Me Megaways”, όλο το Σάββατο 8/5!

Στα νέα του Casino της Stoiximan ξεχωρίζει και η έλευση ενός ακόμα παρόχου. H Playson έφτασε με συναρπαστικά φρουτάκια για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο από όπου κι αν είσαι!

LIVE Streaming* & με σούπερ προσφορά* το Μπάρτσα-Ατλέτικο!

Το Σάββατο όμως είναι πολύ σπουδαίο και στο αθλητικό μενού της Stoiximan. Το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης καθηλώνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο καθώς μπορεί να κρίνει τα πάντα στη μάχη του τίτλου στην Ισπανία!

Και η Stoiximan προσφέρει σε LIVE Streaming* το ντέρμπι (8/5, 17:15) όπως και κάθε ματς της La Liga. Παράλληλα έχει ετοιμάσει μία σούπερ προσφορά* για το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ τρέχει και δωρεάν* Fantasy για την 35η αγωνιστική στην Ισπανία, με σέντρα στο ματς του Καμπ Νόου.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις