Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 69χρονο έγινε την Κυριακή στην Ηλεία.
Το θύμα, σύμφωνα με το ilialive, οδηγούσε το δίκυκλό του, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ στον δρόμο Λάλα – Ε.Ο. 111 στο ύψος του Κούμανι. Το αυτοκίνητο φέρεται να χτύπησε από πίσω το δίκυκλο με αποτέλεσμα ο οδηγός να πέσει με δύναμη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας. Ο θάνατός του επήλθε ακαριαία.
Στο σημείο κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχ. Ολυμπίας, το Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπίας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα του τροχαίου.
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία για μουσουλμανική μειονότητα Θράκης: Η Συνθήκη της Λωζάννης που διέπει το νομικό της καθεστώς δεν επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών,
- Τετραήμερη εργασία χωρίς μείωση μισθού: Η πρόταση της OpenAI για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Formula 1: Αποχωρεί ο μηχανικός του Φερστάπεν και πάει στην… McLaren






